SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luister dit één-tweetje tussen voetbal en muziek

Mensen luisteren steeds vaker naar podcasts en talkshows. Of ze nu in de auto naar hun werk zitten, fietsen naar de voetbaltraining, rustig een rondje lopen of languit op de bank voor de tv liggen. Het is fijn om ergens naar te luisteren en al helemaal als je het interessant vindt. Voetbalfans dan ook opgelet, want wij hebben een nieuwe talkshow gevonden: Kick ’t Met.

Ziggo Sport lanceert nieuwe talkshow

Geschreven door: Milan Verleg

Voetbal en hiphop komen samen

De talkshow wordt aangeboden door Ziggo Sport. Er staan nu twee afleveringen online en elke aflevering wordt geleid door de presentators Armin Shah en Jefferson Osei. Zij hadden eerder al de voetbaltalkshow Kick ’t Net, waarbij ze meerderen profvoetballers en artiesten achter de microfoon kregen. Nu gaan ze dat dus weer doen, maar dan onder de vleugels van Ziggo Sport!

In de eerste aflevering kwamen twee spelers uit de Eredvisie voor de camera: Kenneth Taylor en Neraysho Kasanwirjo. De Ajacied en Feyenoorder hebben beiden in de Ajax-jeugd gespeeld en vertelden over hun band en het verschil tussen Amsterdammers en Rotterdammers. Daarnaast was Taylor aan het woord over het afgelopen wereldkampioenschap in Qatar en vertelde Kasanwirjo over het Surinaams elftal. Toch bleef het niet alleen bij voetbal, want er werd ook gevraagd naar hun favoriete muziek.

Broederliefde aan het woord

Er staat voor nu nog één andere aflevering online. Hierin zijn twee artiesten van Broederliefde te zien: Emms en Jerr. Zij vertellen over hun muziekgroep, maar ook over hun band met voetbal. Iets wat voor ons niet uit de lucht komt vallen. In 2021 kwam de groep namelijk voor de camera van Life After Football. Hier vertelden ze al uitgebreid over de onderwerpen en zagen we dat het ze voor de camera prima afgaat. Maar dat denk jij waarschijnlijk ook als je de schitterende foto’s ziet!

Naast broederliefde was Eljero Elia aanwezig in de aflevering. Hij zette recent een punt achter zijn carrière en vertelde hoe dit was. Voor nu is het de vraag welke (oud-)voetballers en artiesten er in de volgende aflevering te zien zijn. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd! Ben jij dat ook? Dan kan je podcast luisteren op Spotify, terwijl je de talkshow kan zien op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport.

Broederliefde voor de camera van Life After Football