SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Timber en Taylor beginnen op de bank!

Morgen is het de dag dat iedereen grappen met elkaar uithaalt: 1 april! Dit betekent alleen ook het einde van het kwartaal, dat bij Life After Football helemaal in het teken stond van “happiness”. Gelukkig kunnen we in onze wekelijkse rubriek Dive into Archive deze twee perfect combineren, door terug te kijken op de echte big smiles van ISSUE 76. Te beginnen met een ster van het WK tot en met parels in de Eredivisie!

Big smile bij alle ISSUE 76 sterren

Geschreven door: Milan Verleg

Smile van oor tot oor

Als je aan happiness denkt, kan Sofyan Amrabat niet ontbreken. De Marokkaanse middenvelder lacht altijd en heeft dit jaar misschien wel zijn gelukkigste moment uit zijn carrière beleeft: de halve finale van het WK bereiken met Marokko. In Florence dook ‘Il Mostro” voor de camera van Life After Football en ook hier zaten er eigenlijk geen foto’s tussen waar de middenvelder zonder big smile opstond. Voor ons de perfecte coverstar van ISSUE 76!

Happy family

Iets waar veel mensen echt blij van worden, is een happy family. Wij mochten zit zelf ervaren met Ajax-middenvelder Davy Klaassen en zijn vriendin Laura Benschop. Hetgeen wat echter een grote lach op de gezichten van de twee toverde was hun bulldog Rio. Deze leek de energie van een kind te hebben en bleef maar rondrennen. Dit zorgde zelf voor een moment waarop Davy er zelf achterna moest rennen om hem op het strand weg te tillen! Hij was gelukkig net op tijd en achteraf kon iedereen er dan ook hard om lachen!

Marcus Pedersen is dit seizoen bij Feyenoord hard op weg om voor de eerste keer in zijn carrière landskampioen van Nederland te worden. Dit was dan ook goed te zien op onze foto’s! Hij vertelde over zijn tijd in Nederland en had tijdens de shoot een lach van oor tot oor. Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe dit bij de Noor is als het Feyenoord lukt om de Coolsingel te bereiken!

Pedersen geniet in Grace Festive Restaurant
Davy en Laura echte happy family
Sofyan met een big smile in ISSUE 76

Connectie buiten het veld

Jurriën Timber en Kenneth Taylor zijn al sinds de jeugdopleiding van Ajax samen en deze connectie werpt nu bij het eerste elftal van Ajax zijn vruchten af. Het zorgt alleen wel voor een probleem als zulke echte vrienden voor de camera komen: ze schieten de hele tijd in de slappe lach! Toch kunnen wij onze lach dan ook moeilijk bedwingen en dat zorgt er voor dat de foto’s erg uniek zijn geworden.

Bij artiest Idaly is sinds eind januari de lach niet meer weg te krijgen. Hij bracht zijn nieuwe album “Betty” uit, die binnen één week na zijn release al lijstaanvoerder was in de hitlijsten. Het was dan ook niet lastig om voor de camera van Life After Football te praten over dit album. We moesten bijna vragen of we ook foto’s konden shooten waar die zonder smile op kon staan!

Big smile kan niet ontbreken bij Idaly
Jurriën en Kenneth lachen de gehele tijd in ISSUE 76

Het nieuwe magazine met niemand minder dan Sofyan Amrabat op de cover is vanaf nu te verkrijgen op de webshop van Life After Football!