SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sounds of LAF – NandoLeaks: Real Talk Podcast

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Het is de ideale speellijst voor onderweg en wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts.

Sounds of LAF

Deze week vullen we niet alleen de Spotify playlist aan met de nieuwste tracks, maar is er ook een podcast die zeker een uitlichting verdiend. Fernando Halman, de radio-DJ van FunX, heeft zijn eigen podcast; NandoLeaks: Real Talk Podcast. Deze podcast creëert een platform waar artiesten volledig zichzelf kunnen zijn en waar ze hun verhaal kunnen vertellen. Naast artiesten in de muziekwereld, draait de podcast ook vaak om sport, business en lifestyle.

NandoLeaks: Real Talk Podcast

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. In de Nandoleaks-podcast Real Talk wordt hier ruimte voor gecreëerd. Fernando creëert een ruimte waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn, zonder dat er geoordeeld wordt. Zoals de naam Real Talk al zegt: in deze podcast hoor je de echte verhalen. In de openhartige gesprekken draait het niet om succes, maar juist om de weg daarnaartoe. Drijfveren, struggles, hoogte- en dieptepunten: niets blijft onbesproken. Ondanks de soms heftige onderwerpen, staat positiviteit altijd voorop.

Real Talk is een inspirerende podcast, waarin je een eerlijke kijk krijgt in het leven van bekende personen. Tot nu toe gaven artiesten als Kempi, Mula B, Josylvio en Sevn Alias zich al bloot. Ook andere grootheden als Rico Verhoeven, Défano Holwijn en Eljero Elia zijn bij Fernando langs geweest om hun verhalen te vertellen. Beluister de podcast op Apple Podcasts of bekijk de gesprekken op het YouTube-account van Fernando; NandoLeaks. In Life After Football of… Eljero Elia lees je meer over Fernando’s interview met de voetballer.

De Spotify playlist

Natuurlijk wordt de Spotify playlist ook nog aangevuld. Deze week met nummers van onder andere Jack Harlow, die een paar dagen geleden het nummer ‘First Class’ dropte als preview van zijn aankomende album. Ook kijken wij met grote verwachtingen naar de nieuwe releases die de komende dagen zullen droppen, waaronder Hef met een nieuwe album. De grootste hits zal je zeker vinden op onze speellijst.

Bekijk en beluister onze Spotify playlist met alle nieuwe toevoegingen en zet hem op shuffle voor de beste belevenis!

 

Lees jij graag over voetbal, fashion en lifestyle? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Blijf daarnaast altijd op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle en volg ons op Facebook en Instagram.