SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dé koptelefoon voor tijdens het gamen

Een koptelefoon moet je voorzien van het allerbeste geluid. Daar zijn er velen van en dus zijn we op zoek naar nog meer features om nog meer uit het product te halen. Het Britse Dyson is daarin geslaagd en komt met een hele toffe upgrade. Naast geweldige noise cancelling zorgt de koptelefoon ook voor luchtreiniging!

Dé koptelefoon voor tijdens het gamen

Als je denkt aan Dyson, denk je waarschijnlijk direct aan de hypermobiele stofzuigers. Hun kennis op het gebied van luchtstromen en filters hebben zij nu ook ingezet op een revolutionaire koptelefoon. Met de Dyson Zone kun je niet alleen het rumoerige stadsgedruis blokkeren, maar ook ongewenste luchtjes uitfilteren. Dus geen vieze stadslucht meer in je luchtwegen, maar schone gefilterde lucht.

Koptelefoon geeft nieuwe dimensie

Of je nu graag een game speelt op je PlayStation of Xbox, of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek zonder afleidingen, probeer dan de Dyson Zone een keer. Een bijzondere gewaarwording met zijn acht microfoons die de omgevingsgeluiden weet te monitoren en vervolgens te ‘cancellen’. Speel Call of Duty of een potje FIFA 23 vanuit een geheel andere dimensie en til je game skills naar een nog hoger niveau!

Het vizier dat voor je mond zit om je te voorzien van gereinigde lucht is afneembaar en kun je ook onder je kin dragen als je met iemand in gesprek bent.

De batterij van de koptelefoon kan tot wel 50 uur mee bij gebruik van alleen de audio. Wanneer de luchtzuiveringsfilter ook wordt gebruikt gaat de Dyson Zone zo’n vier uur mee.  Het model is in twee kleurencombinaties verkrijgbaar, namelijk de Prussian Blue/Bright Copper en Ultra Blue/Prussian Blue. Eerstgenoemde is via de webshop van Dyson verkrijgbaar voor een slordige 999 dollar. De Ultra Blue/Prussian Blue is zo’n 50 dollar goedkoper.

Ben jij een gadgetliefhebber? Wij hebben de must haves voor je op een rijtje gezet. Als we eerlijk zijn vindt toch iedereen zulke handigheidjes toch heerlijk in en rond het huis?