SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De gadgets die je in 2023 in huis moet halen!

Tijd voor nieuwe gadgets! Dankzij deze hebbedingetjes maak je je leven binnenshuis weer een stap gemakkelijker. Of het nu gaat om het automatisch aansturen van je verlichting, het regelen van de temperatuur of het maken van een kop koffie. Wij hebben drie gadgets uitgelicht die wij ten zeerste aanraden. Geen gedoe meer met handmatig instellen, want alles gaat vanzelf. En dat betekent meer tijd voor de zaken die echt belangrijk zijn.

De gadgets die je in 2023 in huis moet halen!

Solitaire The Waterbase

Dit nieuwe technologische hoogstandje verandert je keuken in een strakke, open leefruimte. Goodbye ouderwetse spoelbak, hello een doorlopend rustig oppervlak.

De Solitair The Waterbase is voorzien van een geïntegreerd touchcontrol-scherm dat super intuïtief is en vrijwel onzichtbaar. Je kunt alles makkelijk bedienen en je hoeft je geen zorgen te maken over knoppen die in de weg zitten. Bovendien heeft het apparaat een slim opbergsysteem voor al je schoonmaakattributen, dus je hoeft niet langer rond te zoeken naar de juiste spullen.

Maar het aller tofste aan de Solitair The Waterbase is dat het één kraan is waarmee je verschillende soorten water kunt leveren. Andere apparaten zijn overbodig geworden, want alles zit nu in één enkel apparaat. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker, maar ook nog eens efficiënter.

Maak je keuken weer helemaal in jouw stijl en zelfs de spoelbak verdient zo nu en dan een hele dikke upgrade.

Een must have gadget voor ieder modern huis!

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde™

De Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde is een uniek apparaat dat niet alleen stof, allergenen en virussen, zoals het COVID-19 virus, uit de lucht filtert, maar ook formaldehyde vernietigt. Het apparaat is niet alleen een luchtreiniger, maar verwarmt ook de lucht in de hele kamer en bevochtigt deze tegelijkertijd. Dankzij de luchtkwaliteitssensor past de PH04 zijn instellingen automatisch aan, aan de huidige luchtkwaliteit, waardoor je altijd optimaal kunt profiteren van schone en gezonde lucht.

Met de HEPA-, koolstof- en voorfilter zorgt de PH04 ervoor dat vieze geurtjes, allergenen, virussen en fijnstof uit de lucht verdwijnen. Als het filter aan vervanging toe is, geeft het apparaat een seintje. Handiger gaat het niet worden. Daarnaast draait het apparaat 360 graden rondom zijn as, waardoor de gehele ruimte van schone lucht wordt voorzien.

Dus nu we in de winter wat minder de ramen open hebben staan vanwege de kou, kun je via deze Dyson toch je ruimte verwarmen én voorzien van schone lucht. Win-win noemen we dat!

Deze Dyson laat je weer fris en fruitig door je huis paraderen!

Slimme vouwgordijnen van A House of Happiness

De slimme vouwgordijnen van A House of Happiness zijn de toekomst van intelligente verduistering. De vouwgordijnen zijn aangedreven door MotionBlinds en werken volledig zonder bekabeling, dankzij de geïntegreerde batterijmotoren die USB-C oplaadbaar zijn.

Met de MotionBlinds Bluetooth-app kun je je vouwgordijn binnen enkele minuten instellen en bedienen. De app stelt je in staat om timers in te stellen, zodat je het vouwgordijn volledig automatisch kunt bedienen. Dankzij deze app is het gebruik van het vouwgordijn nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is toch vreselijk wanneer je heerlijk op de bank ligt en je moet opstaan om de gordijnen dicht te doen. Fix het gewoon vanaf de bank!

Voor degenen die op zoek zijn naar de meest geavanceerde technologie, is er de Eve MotionBlinds motor. Deze motor is onderdeel van MotionBlinds en maakt gebruik van Apple HomeKit technologie, waardoor je het vouwgordijn rechtstreeks vanaf je iPhone kunt bedienen. Dankzij ondersteuning voor Bluetooth en Thread is dit de meest gebruiksvriendelijke technologie op de markt.

We zijn allemaal op zoek naar gemak en de nieuwste technologie maakt het voor ons mogelijk. Pak je smartphone erbij en het wordt geregeld.

De meest slimme gordijnen van Nederland!