SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de ARIYA

Stap in de perfecte auto voor woon-werkverkeer: de Limited Edition van de Nissan ARIYA. Bij deze nieuwe editie kan je rekenen op wat je van de ARIYA gewend bent: krachtige prestaties, ongeëvenaard comfort en een rijke uitrustig. Echter combineert deze Limited Edtion dit met een zeer gunstige prijsstelling. De Limited Edition komt door haar volledig elektrische aandrijving namelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP), een regeling waar een subsidie van bijna 3.000 euro aan verbonden zit. Een tegemoetkoming die de overgang naar elektrisch rijden een stuk toegankelijker maakt, en dan is de keuze voor een stijlvolle crossover snel gemaakt!

Nissan ARIYA Limited Edition

Twee krachtige varianten

De Nissan ARIYA Limited Edition is gebaseerd op Engage-uitvoering met 2WD. De Japanse autofabrikant biedt de keuze uit twee aandrijfvarianten: een 63 kWh-batterij levert een vermogen van 160 kW (217pk). 300 Nm koppel en tot 404 kilometer (WLTP) aan rijplezier op één lading. De 87 kWh variant kan je zelfs tot 536 kilometer brengen. Geniet van een nog krachtigere acceleratie dankzij 178 kW (242 pk) vermogen en 300 Nm koppel op de voorwielen.

Limited Edition ARIYA

Dit nieuwste model is niet voor niks een Limited Edition. Deze geëvolueerde variant wordt gekenmerkt door de rijke standaarduitrusting vol technische snufjes, waarmee ongekend comfort gegarandeerd is. Denk aan onder meer LED-koplampen, 19-inch lichtmetalen wielen, automatische dual-zone klimaatregeling, parkeerhulp voor en achter en de Intelligent Key, een geavanceerd sleutel voor bediening op afstand. Ook kent de Limited Edition een achteruitrijcamera, intelligente cruise control, dodehoekdetectie en een energiebesparende warmtepomp.

Exterior - Nissan ARIYA Limited Edition
Interior - Nissan ARIYA Limited Edition
Exterior - Nissan ARIYA Limited Edition

Gunstige prijsstelling

En nu horen we je denken: ”Uitstekende prestaties, prachtige looks, groot comfort, dat mag wel wat gaan kosten.” Maar deze Limited Edition ARIYA maakt aanspraak op een enorm gunstige subsidieregeling. De Nissan ARIYA Limited Edition is beschikbaar vanaf slechts € 41.990 voor de 63 kWh-versie en € 44.990 voor de 87 kWh-versie. Dankzij deze aantrekkelijke prijzen is er de mogelijkheid om te profiteren van de SEPP-subsidie. Deze subsidie betreft een eenmalig bedrag van € 2.950 bij koop of een maandelijkse bijdrage van € 61,45 over een periode van 48 maanden bij private lease. Daarmee is deze keuze voor de Nissan ARIYA Limited Edition niet alleen eentje voor de plezierige rijervaring, maar ook één die gunstig is voor de portemonnee. De keuze voor elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk.

Sander de Kramer heeft zijn keuze al gemaakt! Zo zagen we de presentator van Life After Football Footvolley Curaçao een wel heel stijlvolle entree maken op Schiphol.