SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De stijlvolle aankomst van Sander de Kramer op Schiphol

De afgelopen week stond in het teken van de aftrap van Footvolley Curacao bij RTL 7. In aflevering 1 zagen we de deelnemende legends, vrienden en familie verzamelen op Schiphol voor hun trip naar het prachtige Curaçao. Onder het gezelschap bevond zich uiteraard ook presentator Sander de Kramer, die met de nieuwe Nissan ARIYA een mooie entree maakte, om vervolgens het gehele gezelschap enthousiast te begroeten.

De nieuwe Nissan ARIYA

Nissan ARIYA

Sander de Kramer maakt de reis van huis naar Schiphol op comfortabele wijze in de nieuwe Nissan ARIYA. Deze volledig elektrische crossover biedt, naast uitmuntende prestaties, praktische voordelen als comfortabele stoelen, riante beenruimte en ruime kofferbak. Zo kan De Kramer gemakkelijk zijn grote koffer kwijt. Daarnaast beschikt de achterklep over een sensor, waardoor deze zonder handen gemakkelijk te openen is. Ideaal wanneer je met volle handen staat, bijvoorbeeld bij het inruimen van je boodschappen of in het geval van De Kramer met zijn reiskoffer. Dit is kenmerkend voor de nieuwe ARIYA, die is uitgerust met de nieuwste technologie en snufjes, als de bestuurdersassistentievoorzieningen, allemaal om het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Verder is de ARIYA volledig elektrisch met een WLTP-bereik van maar liefst 536 kilometer, een perfecte afstand voor de Nederlandse wegen en woon-werkverkeer. Nissan biedt de zakelijke rijder een uniek aanbod met een operational leasetarief van slechts € 549 per maand. Daarmee is de Nissan ARIYA in één klap de scherpst geprijsde premium crossover van dit moment.

Het modieuze interieur van de Nissan ARIYA

Footvolley Curaçao 2023

Benieuwd naar de gehele trip naar Curaçao? Kijk voor technische hoogstandjes, activiteiten en interviews met grootheden uit het Nederlandse voetbal, de pracht van Curaçao en nog veel meer naar Life After Football Footvolley 2023 na de Champions League-wedstrijden bij RTL 7 of bekijk de afleveringen op jouw eigen moment bij Videoland.