SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze Jaguar is een beest op de weg en wij kunnen het weten!

We werden uitgenodigd door Broekhuis Jaguar & Land Rover te Utrecht om de Jaguar I-PACE uit te proberen, deze mogelijkheid lieten wij uiteraard niet lopen! Op donderdag mochten we de auto ophalen en stond het prachtige monster al blinkend klaar. Op de maandag moesten we de krachtbron helaas weer terugbrengen, maar we hadden hem graag nog een tijdje in bezit gehad. Waarom? Dat is geen moeilijke vraag..

Deze Jaguar is een beest op de weg en wij kunnen het weten!

Onze ervaring

De Jaguar I-PACE is een combinatie van vermogen, duurzaam en ultiem comfort. Het model wist in 2019 dan ook niet voor niets de ene na de andere prijs binnen te halen als winnaar van World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car. De volledig elektrische SUV is niet alleen ongelooflijk stil, maar de twee elektromotoren zijn samen ook goed voor 400 pk en een direct beschikbaar koppel van 696 Nm. Dankzij het luxueuze ruime interieur, de vrijwel perfecte gewichtsverdeling en de power van de elektromotor is de I-PACE een genot om in te rijden.

Het weekend dat we in de Jaguar mochten rijden was een druk weekend op de Nederlandse wegen. Het Grand Départ van La Vuelta in Utrecht zorgde voor grote drukte richting het centrum van ons land, maar met de I-PACE was het geen straf om er wat langer over te doen. Het weekend bracht ook prachtig weer met zich mee met temperaturen tegen de dertig graden Celsius. Deze omstandigheden maakten het een heerlijke ervaring om met het panorama dak en de bijna geluidloze airconditioning te rijden. We zijn gaan toeren over de Waaldijk tussen Gorinchem en Zaltbommel. De I-PACE bewoog zich dankzij de vrijwel perfecte gewichtsverdeling gemakkelijk en comfortabel over de slingerende dijk. ’s Avonds werd op de terugreis naar Amsterdam het gaspedaal nog even ingedrukt en maakten de elektromotoren hun power nog even duidelijk. Het was prettig rijden met de lane keep assist die erg accuraat werkt. Een leuke innovatieve toevoeging is de achteruitkijkspiegel: dit is geen spiegel, maar een camera. Ook valt het ruime interieur met de grote kofferbak en ruimte voor de medepassagiers achterin op. Dankzij een volledig elektrische aandrijving en zero uitlaatemissies hebben we ook nog een groene ecologische voetafdruk achtergelaten. De combinatie van het vermogen en het comfort zorgen voor erg ontspannen plezierige ritten.

Oase van rust en comfort

De Jaguar I-PACE is alles wat u van een volledig elektrische performance SUV verwacht: opwindende prestaties en dynamiek zonder uitlaatemissies. De Jaguar I-PACE wist in 2019 dan ook niet voor niets de ene na de andere prijs binnen te halen als winnaar van World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car. Het exterieur is elegant en aerodynamisch. Dankzij het strakke exterieurdesign, dat het windgeruis minimaliseert, en een geavanceerde, geluiddempende motorkapseling is het interieur een oase van rust te midden van de drukke buitenwereld. Het interieur met de prachtige handwerk vervaardigde accenten, de comfortabele sport- of performance stoelen, het Pivi Pro infotainmentsysteem, de diverse bestuurders ondersteunende functies en de luxueuze uitstraling maken de auto een genot om in te rijden. Verder is de I-PACE ruim en beschikt het over veel bagage- en opbergruimte.

Power én duurzaam

Naast de luxueuze uitstraling is het een echte rijdersauto. De I-PACE beschikt over twee elektromotoren die samen goed zijn voor 400 pk en een direct beschikbaar koppel van 696 Nm. De puur elektrische aandrijflijn is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor een soepele en onmiddellijke acceleratie van 0 tot 100 km/h in 4,8 seconden. Daarnaast kan een volle accu van 90 kWh een actieradius van 470 kilometer (WLTP) bereiken. Een DC-snellader biedt de mogelijkheid om in 15 minuten tot maar liefst 127 km aan de actieradius toe te voegen. Dit maakt de I-PACE een combinatie van krachtige prestaties, duurzaamheid en ultiem comfort. Ontdek meer van de volledige elektrische Jaguar I-PACE op de site van Jaguar.

I-PACE interieur
I-PACE exterieur

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

Onlangs spraken wij met Ronald Koeman onder meer over zijn periode als coach bij FC Barcelona. Lees dat en meer in ons nieuwste magazine: ISSUE #74! Koop jouw exemplaar in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!