SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Reijnders: ‘’Daar ben ik wel een nerdje in’’

Gadgets: van een Apple Watch, de nieuwste draadloze stofzuiger of oortjes tot aan slimme verlichting en een digitale deurbel. De één vindt het geweldig, de ander vindt het maar nutteloze toevoegingen. Tijjani Reijnders is in ieder geval van de gadgets. De middenvelder van AZ vertelt over het gebruik van gadgets en gaat daarnaast in op zijn eervolle nominatie voor de Fashion Player Award 2022.

Stem op Tijjani Reijnders voor Fashion Player of the Year 2022

Ben je van de gadgets?

”Misschien ben ik daar wel een beetje een nerd in”, begint Reijnders met een grote glimlach op het gezicht. ”Ik vind de gadgets van Apple voor op de iPhone allemaal leuk. En ik kan ook lang bezig zijn met bijvoorbeeld een Philips Hue Lamp. Dat vind ik dan leuk om uit te zoeken en als ik die dan aan het eind van de dag heb ingesteld, ben ik best een beetje trots op mezelf. Dat ik dan thuis aan Siri de opdracht geef om de lichten aan te doen en dat ze dan aan gaan. Ja, daar ben ik echt een klein nerdje in haha.”

Reijnders is namens Life After Football genomineerd voor de felbegeerde Fashion Player Award 2022. De stijlvolle middenvelder had een nominatie niet verwacht. ”Ik was wel verrast moet ik zeggen. Ik zie de nominatie als een mooi compliment”, aldus Reijnders, die wel een idee heeft waar hij zijn nominatie aan te denken heeft. ”Ik denk dat het in eerste instantie komt, omdat ik een originele stijl heb. En misschien helpt het ook een beetje mee dat ik dit seizoen wat meer opval door mijn spel op het veld bij AZ. Ik probeer altijd origineel te zijn met mijn kledingkeuze. Ik neem risico’s door bepaalde kledingstukken te dragen die meer opvallen. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met het dragen van wat meer wijdere, baggy broeken. Shirtjes mogen van mij opvallen. Met prints bijvoorbeeld.”

Reijnders is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spreken met Danilo over zijn kledingstijl en bloem in onze campagne.