SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stem nu op jouw Fashion Player 2022!

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van dit jaar uitroepen. Met de Life After Football Fashion Player Award zetten we vijf spelers in het zonnetje die naast hun kwaliteiten op het veld, ook gevoel hebben voor fashion en football culture. Welke speler tot Fashion Player 2022 wordt gekroond, wordt bepaald door onze lezers, voetbalfans en iedereen die wil stemmen op zijn of haar favoriete stijlicoon. Met uw stem maakt u bovendien kans op een gesigneerd shirt van de genomineerde Fashion Player van uw keuze! Elke speler heeft zijn eigen bloem. Welke bloem kies jij? Uiteindelijk, als alle stemmen zijn geteld, weten we wie tot Fashion Player 2022 mogen uitroepen. Hierbij onze vijf genomineerden!

Stem nu op jouw Fashion Player of the Year 2022

Thom Haye

Thom Haye, de geboren Amsterdammer speelde in de jeugd van AFC. Het talent valt op, en AZ overtuigt hem om bij de Alkmaarders te komen voetballen. Haye speelt een paar seizoenen in het eerste elftal om vervolgens naar Willem II te verkassen. Via het Italiaanse US Lecce, ADO Den Haag en NAC Breda is de middenvelder inmiddels bij SC Heerenveen neergestreken. Het gemak waarmee Thom zich op het middenveld manifesteert ziet er majestueus uit. Net zo imponerend als het voorkomen van de roos. De roos die staat voor liefde. Niet alleen voor het spelletje, maar Thom’s liefde voor fashion is duidelijk af te lezen van zijn kledingstijl. Show je liefde met jouw stem op Thom!

Stem op Thom Haye voor Fashion Player of the Year 2022

Danilo Pereira

Danilo Pereira da Silva vertrekt als achttienjarig talent van het Braziliaanse Santos naar Europa om bij Ajax te gaan voetballen. Na meerdere periodes voor Jong Ajax, Ajax 1 en een verhuurperiode aan FC Twente vertrekt Danilo naar Feyenoord. Dit seizoen scoort de Braziliaanse spits weer aan de lopende band voor de Rotterdammers. Bij de kleurrijke spits staat de zonnebloem centraal. Een bloem die past bij de warme persoonlijkheid van de Braziliaan en bij zijn kleurrijke kledingstijl. Geen schreeuwende merken en full printed hoodies, maar clean en prachtig voor het oog. Is Danilo voor jou dé Fashion Player van het jaar? Breng je stem uit!

Stem op Danilo Pereira voor Fashion Player of the Year 2022

Devyne Rensch

Devyne Rensch zet zijn eerste stappen op het voetbalveld bij VV Unicum in Lelystad. Het voetbaltalent blijft niet onopgemerkt in de voetbalwereld en Ajax pikt Rensch op. De rechtsback doorloopt de gehele jeugdopleiding van de Amsterdammers om uiteindelijk als zeventienjarige zijn de debuut te maken in het eerste van Ajax. In het seizoen 2019/2020 kent de verdediger zijn grote doorbraak en krijgt hij de Abdelhak Nouri trofee uitgereikt als grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax. Devyne is een multitalent en is naast verdedigend ook aanvallend een gevaar. Net zo veelzijdig als de tulp die je in bijna alle kleuren voorbij kunt zien komen. Trouw, vrolijk en natuurlijk elegant. Zo omschrijven we de tulp, maar ook zeker Devyne! Stem nu op Devyne en schenk hem de overwinning.

Rensch - Header FP 2022

Tijjani Reijnders

Op 29 juli 1998 wordt Tijjani Reijnders geboren in Zwolle. De zoon van oud-profvoetballer Martin Reijnders treedt in de voetsporen van senior door voor FC Zwolle en na een naamswijziging voor PEC Zwolle zijn debuut te maken in de Eredivisie. En het blijft bij die ene wedstrijd: het talent vertrekt naar de andere kant van het land om bij AZ te gaan voetballen. Inmiddels heerst Reijnders op het middenveld van de Alkmaarders. Met zijn sierlijke passes, vurige afstandsschoten en hoe hij als een grootsheid beweegt op het middenveld past de Eremurus perfect bij de 24-jarige middenvelder. Stem nu op onze stylist Tijjani!

Stem op Tijjani Reijnders voor Fashion Player of the Year 2022

Anwar El Ghazi

Anwar El Ghazi begint zijn voetballoopbaan als vijfjarige jongen in de jeugd van BVV Barendrecht. Via de jeugd van Feyenoord en Sparta Rotterdam breekt de getalenteerde aanvaller definitief door in het profvoetbal bij Ajax. Inmiddels is El Ghazi talent af. De vleugelspeler heeft een berg aan ervaring met buitenlandse avonturen bij het Franse OSC Lille en in Engeland bij Aston Villa en Everton. El Ghazi keerde dit seizoen terug op de Nederlandse velden bij PSV. Een nieuw begin, dat is waar de bloesem voor staat en waar Anwar mee bezig is. De van oorsprong Japanse bloem staat voor het leven dat we niet in de hand hebben. De overwinning heeft Anwar ook niet zelf in de hand en is hij afhankelijk van jou! Stem nu en bezorg de aanvaller de overwinning.

Stem op Anwar El Ghazi voor Fashion Player of the Year 2022

Wie kan er op jouw stem rekenen als Fashion Player 2022? Vote now!

Op de hoogte blijven van meer nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.