SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Danilo: ”Good feelings en vibes”

Danilo Pereira maakt kans op onze prestigieuze modeprijs: de Fashion Player Award. Dit jaar hebben de genomineerden een speciale bloem toegewezen gekregen welke symbool staat voor hun karakter, stijl en uitstraling. Deze bloemen lopen als een rode draad door de campagne en hebben prachtige beelden opgeleverd. We spreken met Danilo over zijn bloem: de zonnebloem. Waarom past deze bij Danilo? En wat betekenen bloemen voor de spits?

Stem op Danilo Pereira voor Fashion Player of the Year 2022

Snap je dat wij de keuze hebben gemaakt om de zonnebloem aan jou te koppelen?

”De bloemen zijn geel en de kleur geel staat wat mij betreft voor passie en voor mijn thuisland Brazilië. Bloemen zijn ook liefde. Ze doen denken aan de zomer, aan good feelings en verschillende vibes.”

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?

”Ik hou van simpel en casual. Dat was niet altijd zo. Ik was altijd erg van het uitbundige met diamanten en goud, maar nu dus meer casual. Je hebt geen diamanten nodig om er goed uit te zien. In Brazilië is er meer uitbundige mode met diamanten en goud bijvoorbeeld. Maar mijn stijl is veranderd sinds ik in Nederland woon en dat past nu beter bij mij. Ik moet ook toegeven dat je tegenwoordig moet uitkijken met wat je draagt als voetballer. Criminelen kunnen in je posts op Instagram zien wat je draagt en daar achteraan gaan bijvoorbeeld. Je moet uitkijken waar je wat draagt. Het is niet zo dat ik er bang voor ben, maar je moet er gewoon op letten.”

Danilo is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spraken met Haye onder meer over echte no-goes op het gebied van fashion.