SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

El Ghazi: ”Creatie Grealish kon echt niet”

Anwar El Ghazi keerde afgelopen zomer na buitenlandse avonturen in Frankrijk en Engeland terug op de Nederlandse velden bij PSV. Ook de kledingstijl van de buitenspeler is weer wat vaker van dichtbij te bewonderen. Vanwege zijn uitstraling en gevoel voor fashion is hij namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. We spreken met hem over zijn eigen stijl, die hij omschrijft als klassiek, simpel en strak. Verder vertelt hij over zijn periode in Engeland bij Aston Villa, waar hij vol verbazing keek naar de gewaagde outfits van teamgenoten Jack Grealish en John McGinn.

Stem op Anwar El Ghazi voor Fashion Player of the Year 2022

Welke speler kan nog wel een fashionupgrade gebruiken?

”Ik vind vooral dat iedereen moet dragen wat hij zelf mooi vindt en dat daar respect voor moet zijn. Maar bij Aston Villa kwamen John McGinn en Jack Grealish een keer de kleedkamer binnen met een creatie, dat kon echt niet haha. Dan zijn voetballers ook weer zo dat we er foto’s van maken en die de volgende dag op hun lockers plakken”, aldus El Ghazi, die vervolgens de outfits toelicht. ”Grealish had toen een strakke broek aan met roze schoenen en een roze shirt. Jack heeft zijn eigen stijl natuurlijk en die is heel anders dan de mijne. Ik denk dat als je bij hem in de kledingkast kijkt, je een heel diverse stijl ziet. Alles door elkaar. Hij besteedt er in elk geval veel aandacht aan, want hij is pas nog in zee gegaan met Gucci.”

”Ik zou die half miljoen teruggeven”

”Ik zie ook de kledingstijl van Héctor Bellerín (voetballer van FC Barcelona) weleens langskomen. Ieder z’n ding natuurlijk, maar dat is niks voor mij. Als ze mij een half miljoen zouden geven om die kleding te dragen zou ik ze dat geld teruggeven haha.”

El Ghazi is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spreken met Tijjani Reijnders over muziek en zijn rol als DJ in de kleedkamer van AZ.