SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DJ Reijnders: ”Nog geen klachten gekregen”

Een iconische goaltune of artiesten van Guus Meeuwis, Lee Towers en André Hazes tot aan Sevn Alias en DJ Paul Elstak: elke club is aan bepaalde muziek verbonden. Sommige voetballers als Memphis en Drenthe brachten ook zelf muziek uit. Ook kennen we de beelden van een feestende kleedkamer waar luid ”Shirt uit en zwaaien” te horen is of voetballers die met hun koptelefoon op de spelersbus uitkomen. Voetbal en muziek zijn nauw met elkaar verbonden. We spreken met Tijjani Reijnders over zijn meest geluisterde artiesten van dit jaar en de muzieksmaak van de AZ-selectie.

Stem op Tijjani Reijnders voor Fashion Player of the Year 2022

Naar welke artiesten luister je het meest op Spotify?

”Drake is wel de artiest waar ik het meeste naar luister. Maar ook Frenna. En Dave. Dat nummer Clash met Stormzy heb ik echt vaak opgezet. Ik houd wel van urban artiesten. En Burna Boy! Die moet ik ook noemen”, somt Reijnders op, die op het gebied van muziek verantwoordelijkheid pakt in de kleedkamer van de Alkmaarders.

Een kijkje in de kleedkamer van AZ

”Ik ben ook de Dj in de kleedkamer. Dus ik heb zelf een playlist samengesteld en al die nummertjes die ik zojuist benoemde staan er ook in. Maar er staat ook house in hoor. Daar heb ik zelf niks mee, maar sommige jongens willen dat er ook in hebben. Dus dat zet ik ook in de lijst. Als ze verzoekjes hebben, voeg ik het toe. En ik heb nog geen klachten gekregen.”

Reijnders is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spraken met Danilo onder meer over bestemmingen die hij graag nog eens zou bezoeken en zijn kunsten als barista.