SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Voor Bergwijn is muziek meer dan alleen geluid

Muziek is voor Steven Bergwijn meer dan alleen geluid; het is een constante metgezel in zijn dagelijkse leven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vult muziek zijn wereld. Van het ritme tijdens de ochtendrit naar trainingen tot de ontspannende deuntjes op de weg terug naar huis na een intense wedstrijd. 

Steven Bergwijn Muziek

In de kleedkamer van Ajax is muziek een gedeelde passie. Met Kenneth Taylor als vaste DJ en een wekelijks bijgewerkte playlist die door alle teamleden wordt samengesteld, is er altijd een eindeloze stroom van nieuwe ‘bangers’ om naar te luisteren. Of het nu gaat om de opzwepende beats voor een belangrijke wedstrijd of de rustgevende melodieën voor een moment van ontspanning, muziek is de verbindende factor die het team samenbrengt. 

 

Steven Bergwijn Muziek
Steven Bergwijn Muziek

De mooiste muziekbelevingen kent Bergwijn met zijn vrienden en broertje. ‘’Freestyle’’ van de Amerikaanse rapper Lil Baby, kent iedereen uit het hoofd en leidt altijd tot een onvergetelijke ervaring vol gelach en gezamenlijke herinneringen. 

Voor Bergwijn gaat het namelijk niet alleen om het luisteren naar muziek, maar ook om het voelen ervan. De bas moet goed zijn, het geluid moet krachtig zijn en de muziek moet hem in staat stellen om volledig op te gaan in het moment.

Steven Bergwijn Muziek
Steven Bergwijn Muziek

En wanneer het aankomt op geluidskwaliteit, is er één merk dat bekend staat om zijn compromisloze audio-ervaring: Bang & Olufsen. Met een erfenis van vakmanschap en innovatie biedt Bang & Olufsen premium speakers en koptelefoons die elke nuance van de muziek tot leven brengen, waardoor luisteraars worden ondergedompeld in een rijke en meeslepende luisterervaring.