SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vind zeldzame whisky’s in The Vault Bar, Amsterdam…

De beste whiskybar van Europa vind je gewoon in Amsterdam.

Zelfs voetballers hebben af en toe een break nodig, dus waarom jij niet? Één van onze go-to activiteiten wanneer we even een pauze van het voetbal nemen, is The Vault Bar in het Waldorf Astoria, een whiskybar in Amsterdam.

Deze bar aan de Herengracht is gevestigd in een voormalige bankkluis die onlangs haar deuren opende, waarbij ’s werelds meest exclusieve single malt Schotse whisky’s werden getoond: de superieure en extreem zeldzame The Dalmore 40YO 42% ABV en Port Ellen 39 years Untold Stories. Doordat de collectie zo extreem gewild is, is deze normaal gesproken alleen voorbehouden aan whiskyverzamelaars en -investeerders. Desalniettemin worden bij The Vault Bar deze uitzonderlijke whisky’s per glas geserveerd.

https://www.instagram.com/p/B6nvZn8FEck/

Voor alle whiskyfans en alle liefhebbers van de fijnere dingen des levens, is deze spot in Amsterdam simpelweg een must-visit. Het is een unieke kans voor connaisseurs en liefhebbers om te genieten van deze sublieme aged single malt Schotse whisky in een passende ambiance. Zo lang deze bar open is, is dit de whiskyhoofdstad van Europe wat ons betreft, met de meesterlijke techniek van het distilleerproces en bovenal de smaak van de beste whisky.

Om dit alles nóg een beetje beter te maken, is er momenteel een uniek en beperkt aanbod voor deze ervaring, alles wat jij hoeft te doen is contact op te nemen met Waldorf Astoria voor meer informatie.

Om dit thema voort te zetten, volgt hier nog een lijst gevuld met andere toffe whiskynarren in Amsterdam:

JD whiskybar – De coolste whiskybar van de stad. Goeie sfeer, goeie whisky’s.

Whiskycafé L&B – De klassieke ouwelullenwhiskybar, moet je eens geweest zijn.

Tales & Spirits – Beste cocktailbar van de stad. Heeft dus ook briljante whisky’s.

Nog een extraatje voor de fervent whiskyliefhebber die de collectie graag uit wil breiden, Jack Daniel’s bracht onlangs hun eerste echte Rye whisky uit. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

 

Mocht je nu ook nog houden van een lekker stuk vlees, lees dan vooral:

https://lifeafterfootball.eu/mr-meat-amsterdam-menu-review/

 Je zult er geen spijt van krijgen.

Heb je zin om meer te lezen over whisky? Of over uitgaan in Amsterdam? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!