SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wonen in een uniek BALR.-appartement? Dat kan!

Wonen in de metropoolregio Amsterdam heeft vele voordelen, waaronder de locatie en de bereikbaarheid. Een selectie van toparchitecten is hier slim op ingesprongen wat resulteert in Hyde Park. Een hypermodern stedelijk gebied midden in de randstad en op steenworp afstand van onze hoofdstad. En in deze gloednieuwe stadswijk van internationale allure kun je zelfs als een voetbalkoning wonen!

De stadswijk Hyde Park bestaat uit meer dan 3.800 premium studio’s, appartementen en penthouses en is een lust voor het oog. Met ruim 15.000 geïnteresseerden is het gloednieuwe project ook enorm populair. De bouw en verkoop van de eerste woningen zijn gestart en de gelukkigen krijgen de mogelijkheid om voor hun appartement een geheel BALR.-pakket aan te schaffen. 

BALR., BALR. en nog eens BALR.

Bij aanschaf van een BALR.-pakket wordt jouw woning een echte eyecatcher. De kleuren zwart en zilver van het Nederlandse fashion- en lifestyle brand domineren zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Van meubilair tot stoffering, van decoratie tot de ochtendjas, overal is de hand van BALR. zichtbaar en het marmer geeft het geheel een uitermate cool cachet. Twee game-controllers liggen binnen handbereik op de bank en een enorm flat screen neemt een voorname plaats in de living in. Prominent item is de tablet waarmee je alles binnen het huis kunt regelen. Met één swipe gaan de gordijnen automatisch open of dicht. Ook de televisie, open haard, verwarming en airco zijn via de tablet te besturen. 

Perfecte match

Deze onverwachte samenwerking ligt eigenlijk vrij voor de hand. Zowel Hyde Park als BALR. hebben veel oog voor detail en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het luxe-segment, de uitstraling en de locatie van Hyde Park waren ook belangrijke drijfveren achter deze samenwerking. De modelwoning is ingericht door Demy de Zeeuw, medeoprichter en Creative Director van het topmerk. De oud-voetballer van onder andere Ajax en AZ stortte zich met veel plezier op het inrichten van de modelwoning voor Hyde Park. “Ik ben erg van de details en merk vaak dat dit in veel woningen beter kan. Oog voor detail in combinatie met luxe comfortitems is waar het interieur van BALR. voor staat. Dat interieur bestaat voornamelijk uit de kleuren zwart en zilver in combinatie met materialen als marmer en hout.”, licht Demy toe.

Wil jij je ook inschrijven voor een appartement van Hyde Park? Ga dan naar www.hydeparkishere.nl.

Hieronder de video waarin Demy vertelt over dit mooie project.

Wil jij je ook inschrijven voor een appartement van Hyde Park? Ga dan naar www.hydeparkishere.nl.

Benieuwd naar het gloednieuwe magazine? Houd dan de Life After Football-webshop in de gaten. Binnenkort vind je hier ons gloednieuwe magazine met als coverster Ryan Gravenberch.