SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Van huidprobleem tot doelgerichte oplossing

Welke voetballer kent ze niet: de langzaam helende en pijnlijke schaafplekken na een sliding op het kunstgrasveld. Sneller herstellen? FiXing Touch van hannah ondersteunt je huid! En dat geldt niet alleen voor schaafwonden, maar ook voor andere wondjes, littekens, huidirritaties of gewoon een droge of ruwe huid. FiXing Touch is een absolute musthave! Al ruim vier decennia lang werkt dit Nederlandse merk probleemoplossend met huidverbetering als uitgangspunt.

Hannah Fixing Touch

FiX it!

De hannah FiXing Touch is een geavanceerd product ontwikkeld voor het herstel van littekens en beschadigde huid. Het versnelt het herstelproces, verlicht rode plekjes en herstelt de huidbalans, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. De formule stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor littekens beter én mooier herstellen. Daarnaast reguleert FiXing Touch de vochtbalans, terwijl het ook het huidweefsel versterkt en het immuunsysteem tegen externe invloeden beschermt.

 

Hannah Fixing Touch
Hannah Fixing Touch

Zo gaat FiXing Touch te werk

De samenstelling van de FiXing Touch bevat Centella Asiatica dat werkt als een superfood en krachtige antioxidant voor de huid. Ook heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking. Het extract van blaasjeswingerd werkt jeukremmend, vermindert schilfering en heeft de eigenschap om een dunne film op de huid te vormen ter bescherming. Net als de andere producten uit de hannah ‘Touch-familie’ bevat de FiXing Touch een mix van hoogwaardige siliconenoliën. Siliconenolie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Zowel de onzuivere huid als een droge en jeukende huid heeft vaak een tekort aan vitamine D3. De toegevoegde Pro-vitamine D3 wordt door de huid omgezet in vitamine D3. Het toegevoegde ingrediënt Slangenkruidolie is rijk aan essentiële vetzuren. Deze olie werkt infecties tegen en vermindert het afschilferen van onderhuids huidweefsel, waardoor de huidstructuur verbetert. Als laatst zorgen de zonnebloemolie, Squalane en vitamine E voor het regeneratieproces, de bescherming tegen vochtverlies en de algehele conditionering van de huid.

Deze multitasker geeft dat aangename post-shave gevoel en ‘fixed’ iedere huid die behoefte heeft aan krachtig herstel en bescherming.