SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee nieuwkomers in de Life After Football Spotify-playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Deze week komen er weer twee nieuwe nummers in de Spotify-playlist. De tracks van de deze twee artiesten zijn vorige week groots gelanceerd. Zo heeft Meek Mill vorige week, op 1 oktober, zijn vijfde studioalbum ‘expensive pain’ uitgebracht. En kwam Idaly met een collab met Henkie T genaamd ‘Ik Heb Je’.

Ride for You – Meek Mill (Ft. Kehlani)

Meek Mill was vrijdag overal op het internet te vinden nadat hij zijn vijfde studioalbum ‘Expensive Pain’ had gedropt. Het laatste album van de Philadelphian bevat features van Lil Uzi Vert, Lil Durk, Lil Baby, Kehlani, A$AP Ferg, Moneybagg Yo, en Young Thug. Het was echter de samenwerking met singer-songwriter Kehlani die veel reacties kreeg door muziekliefhebbers.

Kehlani is te horen op het zesde nummer van het album genaamd ‘Ride For You’ dat deel uitmaakt van de officiële tracklist van het album. De 26-jarige zangeres gaf haar sound op het refrein en de outro van het nummer dat een speciale vermelding kreeg op Twitter. Op social media gaven de mensen een dikke shoutout naar Kehlani’s feature die een verrassingshit bleek te zijn. Mill’s nieuwste album is een vervolg op zijn plaat ‘Championships’ uit 2018.

Ik Heb Je – Idaly (Ft. Henkie T)

De volledige naam van Nederlandse producer en rapper is Idaly Faal. De rapper is geboren en getogen in het Amsterdamse IJburg. Voordat hij de naam Idaly toe-eigende, was hij actief onder de naam Idje. Onder die naam is hij een veelbelovend talent worden. Al heel vroeg nam de Nederlandse producer, componist en artiest Reverse de jonge Idaly onder zijn vleugels.

In 2018 scoorde Idaly meerdere hits met zijn singles. Denk aan de songs ‘Wine Slow’, die later geremixed zijn door Bizzey, Famke Louise en Ronnie Flex, en “Lil Mama” samen met Josylvio. In 2019 dropte de Amsterdammer zijn debuutalbum, die de gouden status behaalde. Op het album stonden tracks als: “Alleen Jou” samen met Famke Louise, “Birthday” met Emms en “Fallin’” met SFB en Ronnie Flex.

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.