SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee nieuwe tracks in de Life After Football Playlist

Vorige week lanceerde Life After Football haar nieuwste Spotify-playlist. We selecteerden zestien tracks die niet mochten ontbreken in onze lijst. Zoals beloofd hebben we jullie favoriete artiesten en nummers toegevoegd aan de Life After Football Playlist. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

We starten deze week met twee nieuwe tracks. Jullie besloten dat de nummers Invincible van Pop Smoke en Ready van Fredo niet mochten ontbreken in onze Spotify-playlist. De harde tracks van deze twee rappers brengen nieuw geluid in onze Life After Footbal Playlist en verdienen daarom een plekje in deze lijst. Het begin van een volwaardige afspeellijst die we gezamenlijk tot een gedenkwaardig geheel gaan maken.

Pop Smoke – Invincible

Allereerst lichten we de track Invincible van Pop Smoke uit. De Amerikaanse rapper Bashar Barakah Jackson werd geboren op 20 juli 1999 in Canarsie, Brooklyn. In 2018 begon Jackson zijn muzikale carrière onder de naam Pop Smoke. Hij beleefde zijn doorbraak in april 2019 met de single Welcome to the party. Binnen korte tijd groeide hij uit tot een Amerikaanse celebrity. In februari 2020 werd de rapper uit Canarsie van het leven beroofd. Tijdens een overval in zijn huis werd hij neergeschoten met alle gevolgen van dien.

Het nummer Invincible is een van de tracks die online kwam net voordat Pop Smoke kwam te overlijden. Het nummer van de Amerikaanse rapper vind je terug op het album Meet the Woo 2. Het drill album bevestigd het talent van Pop Smoke. Invincible zet de toon voor dit album. Een droevige viool in combinatie met zware bassen en kicks brengen het adrenalineniveau direct naar omhoog. Volgens ons is Invincible de hardste track van het album Meet the Woo 2. Hiermee verdient hij zeker een plek in de Life After Football Playlist.

Pop Smoke staat in de Life After Football Playlist

Fredo – Ready

Naast Invincible voegen we de track Ready van Fredo toe aan de afspeellijst. De Britse rapper Marvin William Bailey werd geboren op 6 maart 1995 in Queen’s Park, Londen. In 2016 begon Bailey zijn carrière onder de naam Fredo. Na zijn eerste nummer They Ain’t 100 belandde de Britse rapper snel achter de tralies. Gedurende deze gevangenisstraf steeg zijn populariteit in snelle vaart. Zijn nummer werd miljoenen keren beluisterd en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Als gevolg op dit succes kreeg Fredo in 2018 zijn eerste nummer-1 hit met het nummer Funky Friday. 

Op 29 januari 2021 bracht Fredo het album Money Can’t Buy Happiness uit. Het nummer Ready is onderdeel van dit album. Op de track staat een featuring met Summer Walker. De Amerikaanse singer-songwriter uit Atlanta drukt haar stempel op dit nummer met haar prachtige stem. De harde lyrics van Fredo zorgen ervoor dat deze track onmisbaar is in de afspeellijst van Life After Football.

Fredo staat in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.