SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Transfernieuws voor de zomer van 2020

De grootste geruchten doen de ronde. Zo staan Neymar en Lautaro Martinez in de belangstelling van FC Barcelona. Real Madrid is Gareth Bale liever arm dan rijk en Timo Werner lijkt voor Chelsea te hebben gekozen. Er gaan nog vele transfers volgen, maar het grootste transfernieuws op dit moment komt van de Koninklijke De Gruijter.

De transferwindow zal voor de meeste landen op 1 september sluiten en transfernieuws zal er ongetwijfeld komen. Luttele uren voor de deadline zullen weer spannende momenten worden beleefd. Voor de club is dit een hectische periode, op zoek naar hun laatste versterkingen. Ook voor spelers is het enorm spannend, aangezien zij leven in onzekerheid. Zij zullen last-minute uitsluitsel krijgen over waar zij het komende jaar zullen gaan doorbrengen. Waar ga je spelen? Is dat in Nederland? Of moet je opeens zo snel mogelijk verhuizen naar het buitenland.

Internationale transfers

Terwijl de allerlaatste transfers worden afgerond is in de meeste gevallen de competitie al begonnen. De nieuwe versterkingen zullen dus snel over moeten vliegen en met de groep mee gaan draaien, zodat zij klaar zijn voor de eerstvolgende wedstrijd. Deze weken gaan als een roes voorbij, toch wil je alles netjes en goed verhuizen en je gezin een goed onderdak geven. De Koninklijke De Gruijter laat je een echte royal voelen, want zij zorgen ervoor dat alles op plek van bestemming komt. Van jouw kunst tot meubels: zij brengen alles naar jouw nieuwe bestemming. Of dat nou Afrika, Amerika, Australië of de Nederlandse Antillen is. Koninklijke De Gruijter heeft 135 jaar ervaring, dus je kan op hen bouwen.

Meer dan verhuizen

In de roes tijdens de verhuizing naar het buitenland zullen enige verplichtingen aan je voorbij schieten. Denk hierbij aan de geldigheid van je rijbewijs in dat land, een school waar jouw kind of kinderen naartoe kunnen, een makelaar of verzekeringstechnische zaken. Alles van a tot z wordt door Koninklijke De Gruijter geregeld, want zij hebben overal ter wereld lokale partners. Ook zelfs om jou de nieuwe stad waar je gaat voetballen te showen. Ook erg fijn: zij bieden altijd een 24/7-service aan. Dus je kan altijd contact opnemen als je vragen hebt. 

Koninklijke De Gruijter heeft een wereldwijd netwerk en biedt haar klanten graag een helpende hand in het acclimatiseren.

Lees hier over het Moco Museum dat sinds 1 juni weer haar deuren heeft opengesteld voor het grote publiek.

Het nieuws volgen op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle? Check dan onze Facebook en Instagram.

https://www.instagram.com/p/BYqkmJ5BJFK/