SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Valentijn cadeautip: Het perfecte cadeau voor de voetballiefhebber

Valentijnsdag komt eraan, dit betekent dagen gevuld met liefde, vrienden, eten en natuurlijk cadeau’s. Een cadeau bedenken is altijd moeilijk. Of het nu voor je vader, schoonmoeder, beste vriend of wie dan ook is, het zal nooit gemakkelijk zijn. Elke vorm van inspiratie zal altijd welkom zijn, en gelukkig weten we misschien wat je nodig hebt.

5 Points

5 Points is het perfecte bordspel waar jij wellicht naar op zoek bent. Eindelijk een bordspel dat gaat over onze grootste passie: voetbal! De jongens van 5 Points hebben meerdere spelvormen samengebracht om je kennis te testen, je vaardigheden te tonen en iedereen aan de tafel te laten zien wat je in huis hebt.

Het spel

Het spel bestaat uit vijf categorieën, allemaal gebaseerd op de prachtige sport die we allemaal kennen en waar we van houden, dit maakt het spel uniek. Deze categorieën zijn:

  • Uitbeelden: Vijf begrippen, uitbeelden in willekeurige volgorde.
  • Wat weet je van: Eén onderwerp, er mag onbeperkt geroepen worden.
  • Quiz: Vijf vragen, die op volgorde gesteld dienen te worden.
  • Omschrijven: Vijf begrippen, omschrijven in willekeurige volgorde.
  • Lijstjes: Eén vraag, maximaal vijf antwoorden toegestaan.

Als je bijvoorbeeld een Uitbeelden-kaart pakt, staat er een lijst met vijf termen, zoals tackle, Luis Suárez, duiken, enz. De spelers ontvangen een punt voor elke juiste gok in overeenstemming met de regels.

Andy van der Meijde

De commercial demonstreert de game kort, met Nederlandse culthelden zoals Andy van der Meijde, Sjaak Polak en Jeroen Verhoeven die het tegen elkaar opnemen en zichtbaar genieten.

Het bordspel 5 Points werd gelanceerd in november en was binnen de kortste keren uitverkocht. Onlangs is de voorraad aangevuld, dus wacht niet langer. Met het oog op komende Valentijnsdag is dit het perfecte cadeau voor je vrienden die van voetbal houden.

Koop het spel nu, want er zijn er nog maar enkele op voorraad via https://5pointsgames.com.

Meer lifestyle lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!