SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Luistertip: That Peter Crouch Podcast

Het zijn rare tijden: thuiswerken voor veel mensen, de kroegen zijn dicht en bovendien geen voetbal. Voor sommigen onder ons zal er dus flink wat vrije tijd overbrugd moeten worden, maar wat moet je dan doen? Peter Crouch, je weet wel, die lange spits die onder andere bij Liverpool en Tottenham speelde, heeft een eigen podcast die precies is wat je zoekt.

Peter Crouch

Crouch is altijd al een man van mooie en vooral eerlijke uitspraken geweest. Toen een interviewster ooit aan hem vroeg wat hij zou zijn geweest als hij geen voetballer was, antwoordde hij: “Een maagd”. Aan zelfspot absoluut geen gebrek dus bij de Engelsman.

That Peter Crouch Podcast

Het concept van de podcast is eigenlijk vrij simpel: Peter Crouch, Tom Fordyce en Chris Stark drinken samen een biertje en bespreken, zoals ze het zelf noemen, hun gids over hoe je een professionele voetballer kunt worden. De afleveringen bevatten inzichten over allerhande voetbal gerelateerde onderwerpen: de kleedkamer en de bijbehorende kleedkamerhumor, hoe je er goed op blijft staan bij de manager, waar je in de teambus moet zitten en bekentenissen van voetballers.

Met al zijn ervaringen in het topvoetbal geeft Crouch mooie inzichten in al deze onderwerpen. Dit zorgt er ook voor dat ex-voetballer mooie verhalen heeft over voetballers als Steven Gerrard en andere Britse topspelers.

De meest recente aflevering gaat ook over de hele situatie rondom het COVID-19 virus waar we nu inzitten, wat het nog relevanter maakt om een keertje de kans te geven nu je toch de tijd hebt.

Je kunt de podcast beluisteren via de bekende podcast platformen, zoals onder andere Spotify en Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/that-peter-crouch-podcast/id1436030381

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!