SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stijl je quarantaine-coupe met de ghd Helios föhn

Alle kappers zijn gesloten en ons haar blijft maar groeien. Als je geluk hebt is je vriend of vriendin kapper of kun je zelf je kapsel een beetje bijknippen. Voor degene die dat voorrecht niet hebben komt ghd met de ghd Helios Föhn. De oplossing voor mannen die in deze tijden struggles hebben met hun kapsel.

De nieuwste ghd Helios föhn is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Good Hair Day (ghd), wetenschappers en professionele stylisten. Onderzoek naar de föhn is gedaan in Research and Development lab in Camebridge, UK. ghd heeft de aandacht van beroemdheden als Madonna, Victoria Beckham, Katy Perry en Jennifer Aniston getrokken. Zij zijn prominente gebruikers van het merk.

GHD Helios föhn is nu verkrijgbaar in de winkel

ghd Helios Professional föhn – €169,-

Technologie

Voor de föhn is gebruik gemaakt voor de Aeroprecis technologie. Deze technologie vermindert het geluidsniveau en de turbulentie, zodat de luchtstroom en droogsnelheid geoptimaliseerd wordt. Je haar droogt snel doordat de luchtstroom en temperatuur in gelijke verdeling is. Door deze nieuwe technologie wordt de droogtijd flink verkort en zorgt het voor een ultieme styling van je haar, ondanks je quarantaine-coupe. Daarnaast zorgt de ghd Helios föhn voor 30% meer glans dan een normale föhn.

GHD Helios föhn GHD Helios föhn GHD Helios föhn

Voordelen

De föhn is licht en snel. Er zit zelfs een cool shot-knop in de föhn. Hiermee kun je met koele lucht je look fixeren. Het model heeft een ergonomisch design door ghd’s speciaal ontworpen contour mondstuk. De föhn biedt een luchtstroom van wel 120 km/h, heeft een duurzame borstelloze motor en is handig te gebruiken.

De föhn is stijlvol en dus een must om in je badkamerkastje te hebben liggen. Lekker shinen tijdens de quarantaine.

De ghd Helios föhn is verkrijgbaar op ghdhair.com/nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws op het gebied van fashion, voetbal en lifestyle? Check dan onze Facebook en Instagram.

Lees hier ook een vet artikel over het nieuwste, meest duurzame GYRE horloge wat strijdt tegen de plastic soep.