SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Spotlight: hannah’s Juvi Protect

Met onze Fashion Player Awards-avond zo dichtbij, zetten we onze Spotlight-serie voort met het merk, hannah.

Het wintersportseizoen gaat binnenkort weer van start en veel mensen gaan op sportvakantie naar de witte besneeuwde hellingen. Of neem je liever het vliegtuig om je vakantie op een warme en zonnige plek door te brengen? Om ervoor te zorgen dat je huid hoe dan ook veilig is, is zonbescherming met een hoge SPF een absolute noodzaak.

Op de skipistes is UV-straling bijvoorbeeld extra krachtig en veel meer aanwezig dan in de lage landen zoals Nederland. Dit verschil in UV-intensiteit kan oplopen tot 30%. En tijdens een “zon-, zee- en strandvakantie” wordt de huid vaak overbelicht door zonlicht en ook hier ontstaat er teveel schade.

De Juvi Protect van de hannah Sun Perfection lijn is een huidverbeterende dagcrème met een SPF30, dus dagelijkse huidverzorging zonder uit te drogen en biedt tegelijkertijd een hoge vorm van bescherming die je huid nodig heeft tijdens een zonvakantie of tijdens wintersport. Deze crème perfectioneert het zonlicht en laat uw huid alleen profiteren van de goede eigenschappen van licht. Zo is je huid niet alleen goed beschermd maar kan ze toch genieten van die mooie zon.