SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Score nu een gezonde huid!

Doe jij deze week mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel? Speciaal voor deze week hebben wij een heerlijke dierproefvrije, duurzame en biologische bodyline van Urtekram uitgezocht. Klinkt misschien allemaal nog heel onbekend, maar geloof ons dat je huid er zichtbaar gezonder van wordt!

Joelle Witschge met haar gezonde huid

De Lavendel bodyline van Urtekram is uitgerust met een breed assortiment, wat zal voldoen aan iedereen zijn of haar eisen eisen. De producten van dit Deense verzorgingsmerk zijn ook nog eens gecertificeerd met het Ecocert kenmerk wat inhoud dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten.  Het is een prettige lijn voor mensen met een gevoelige huid. Vanwege de vocht inbrengende ingrediënten zoals aloë vera, in combinatie met verzachtend eigenschappen van de wilgenbast en hyaluronzuur, zorgen deze producten in dit koude weer ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en verzorgd.

De verpakkingen van de producten zijn gemaakt van suikerrietafval wat geen invloed heeft op de CO2 uitstoot en de voedselproductie. In plaats van CO2 uit te stoten, helpt de productie van suikerriet de hoeveelheid CO2 te verminderen. Elke ton suikerriet neemt in feite twee ton CO2 op uit het milieu wat een zorgt voor een omgekeerd broeikaseffect. Naast de natuurlijke ingrediënten draagt dit verzorgingsmerk ook een steentje bij voor een betere wereld en een gezonde huid.

Indien je er net zo stralend uit wilt zien als Joëlle Witschge is het zeker weten de moeite waard om deze lijn uit te proberen.

Gezonde huid met Urtekram