SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Samsung The Sero: dé TV voor de nieuwe generatie

Een tv die verder gaat dan tv en die je geheel kunt integreren in je individuele lifestyle? The Sero van Samsung doet het. Of je nu YouTube- en vakantievideo’s of sociale- of traditionele media bekijkt, de weergave is altijd optimaal. Die hinderlijke zwarte randen wanneer je een video op groot scherm wilt bekijken, behoren eindelijk tot het verleden.

 Uit onderzoek is gebleken dat we gemiddeld drie uur per dag op onze smartphone zitten. Dat kunnen we (helaas) beamen. En daar speelt Samsung dan ook slim op in. Omdat de content die we daarop kijken ook verschilt van wat we op tv kijken, lanceert Samsung The Sero. Dit wordt dé tv zijn die deze twee werelden samenbrengt en dus volledig aansluit op de wensen en behoeften van de nieuwe generatie.

Draaibaar

Verreweg de meeste online video’s zijn zó afgestemd dat je ze alleen prettig op je telefoon kunt bekijken, maar The Sero brengt daar verandering in door de beeldweergave, indien nodig, aan te passen. Hoe? Door de tv – letterlijk – een halve slag te draaien. Dit resulteert in een nieuwe tv, gericht op de nieuwe media, maar waarbij horizontale formaten ook optimaal tot hun recht komen op een 43 inch-scherm met 4K QLED-technologie.

Design-tv

Of The Sero nou aan of uit staat: hij is een ware toevoeging aan je interieur. Door de speciaal ontworpen wielen kun je ‘m eenvoudig naar elke ruimte in je huis verplaatsen en in OFF-modus heb je keuze uit tal van foto’s, designs en informatieweergaven. Buiten dat krijg je door de geïntegreerde Smart Hub direct toegang tot alle content die je wilt afspelen. Natuurlijk wordt het gebruik hiervan, in combinatie met een Samsung Galaxy-smartphone, nog eenvoudiger. Deze verbind je namelijk met elkaar door de telefoon simpelweg tegen de tv aan te tikken. Naast video’s ook je favoriete muziek afspelen? De 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, die in de voet van The Sero schuilt, voldoet aan al je muzikale wensen.

The Sero The Sero

Kun je, net als wij, niet wachten om deze Samsung-tv binnenkort aan je meubilair toe te voegen? Nog even geduld, vanaf 7 september 2020 is ‘ie in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.699.

Shirtsponsors zijn niet altijd een succes. Hier vind je de meest rare voorbeelden. 

Meer lezen over lifestyle, fashion en voetbal? Check dan onze Facebook en Instagram.