SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Romelu Lukaku geeft een kijkje in de situatie in Italië

Niet alleen “de gewone mensen” zitten op dit moment grotendeels thuis. Ook profvoetballers zijn evenmin getroffen door de situatie omtrent het Corona-virus die zich op dit moment wereldwijd voordoet. Een van deze voetballers is Romelu Lukaku, speler van Inter Milan. In gesprek met oud-voetballer Ian Wright geeft hij onder andere inzicht in de situatie daar en praat hij ook over zijn transfer naar Inter Milan.

Ian Wright

Het verplicht zo veel mogelijk thuis blijven is in de eerste plaats vervelend, maar het kan ook wat positief met mensen doen. Nu iedereen wat meer tijd over heeft komen er ook hier en daar steeds meer vette en mooie ideeën naar boven. Zo heeft ook Ian Wright een nieuw concept voor zijn Youtube-kanaal bedacht. De oud-speler van onder andere Arsenal maakte al toffe video’s waar hij met al zijn ervaring zijn licht laat schijnen op bijvoorbeeld situaties in de voetbalwereld. Maar ook laat hij zijn bijvoorbeeld zijn complete collectie met klassieke voetbalshirts zien die hij over de jaren verzameld heeft.

 

Romelu Lukaku

In de eerste aflevering van zijn nieuwe serie “I’m going to call you!” spreekt hij Romelu Lukaku. De speler van Inter heeft de situatie rondom het Coronavirus in Italië van erg dichtbij meegemaakt en over onder andere de maatregelen die zijn getroffen. Zo werd er een fiets bij zijn appartement afgeleverd om zijn conditie op peil te houden en brengt iemand van de club elke dag maaltijden naar de hele selectie. Verder gaat het ook gewoon over de series die de Belgische spits kijkt en zijn transfer naar Inter Milan.

 

De eerste aflevering is absoluut het kijken waard, de gesprekken zijn lekker open en niet zo gemaakt zoals je vaak bij interviews ziet. Zo hoor je hoe de situatie in Italië is van iemand die het zelf meemaakt, maar zie je ook meer van Lukaku zelf als mens. Check de video hieronder!

 

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!