SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recordbreaking bed!

Langzaamaan kruipen we richting de winter. De dagen worden korter en kouder en na het horen van de wekker draai je het allerliefste toch nog een keertje om. vijftien à twintig minuten snoozen waardoor je in tijdsnood komt om naar je werk of training te gaan. Niet handig en dus moet je ervoor zorgen dat je ’s ochtends vroeg helemaal uitgerust bent. Tijdens deze winterse periode is het belangrijk voor iedereen om topfit te zijn en met een kickstart te beginnen aan je dag. Daarvoor is een goede nachtrust in het perfecte bed essentieel. Om je tot herbstmeister te mogen kronen of nieuwe PR’s te zetten moet je natuurlijk wel alles eruit kunnen halen. Op naar records met Carpe Diem Beds!

Carpe Diem Beds met het perfecte bed 2.0

Gouden handen

Het idee om het perfecte bed te bouwen kwam van een Zweedse aspirant-chiropractor genaamd Börje Thuleskär. Hij zag in hoe belangrijk goede nachtrust is en ging aan de slag. Er zaten duizenden uren in de grote zoektocht naar het bed wat nog altijd haar authenticiteit en persoonlijkheid heeft weten te behouden. Van het houten frame wat afkomstig is van Zweeds dennenhout tot aan het bekleden en de final touch. Alles wordt gemaakt door twee ervaren handen. De Carpe Diem Beds worden nog altijd met veel aandacht en vakmanschap in Zweden geproduceerd.

Zwevend dromen

Tegenwoordig wordt een bed ook steeds vaker gezien als een hoogwaardig designaccessoire in het huis. En zeker de bedden van Carpe Diem Beds stralen klasse en elegantie uit, maar excelleren bovenal in het hoofddoel van een bed en dat is comfort. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. De gepatenteerde Contour Systeem pocketveren, het traag-elastische bodemsegment en de aller beste Talalay latex van het matras zorgen voor deze ultieme ontspanning. Het design van het bed frame is op unieke wijze uitgewerkt. De vorming van het bed zorgt namelijk voor een zwevend effect. Hierdoor kun je heerlijk wegdromen, zodat je energiek aan de volgende dag kunt beginnen. Op naar de prijzen!

Scoor nu jouw ideale slaapplaats op www.carpediembeds.com

Vanaf nu is Life After Football #70 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Volgens Ronald de Boer wordt het hebben van een goed bed onderschat
Volgens Ronald de Boer wordt het hebben van een goed bed onderschat