SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Horloge van de week: Rado Captain Cook

Het is zondag en tijd om het weekend af te sluiten met een mooi nieuw horloge.

De nieuwe Rado Caption Cook is gemaakt voor de moderne man en geschikt voor alle avonturen die bij de moderne man passen.

Rado

Voor de genen onder ons die niet zo bekend zijn met Rado, hier een korte omschrijving, dan weet iedereen meteen waar we het over hebben. Het Zwitserse horlogemerk staat ook wel bekend als de ‘Master of Materials’. Deze naam hebben ze verdiend door de manier waarop het merk de traditionele horloge-industrie verder in de goede richting geholpen heeft met o.a. verschillende innovaties op het gebied van keramiek.

Rado Captain Cook

De nieuwe Rado Captain Cook is geschikt voor alle omstandigheden, of je nu de urban jungle moet overwinnen of je heil zoekt op het platteland. Het horloge houd je altijd bij en past bij vele stijlen en stemmingen.

De Captain Cook is voorzien van een uurwerk dat gemaakt is in Zwitserland, een C07 automatisch uurwerk dat tot 80 uur gangreserve biedt. De wijzerplaat wordt beschermd door saffierglas en de inzet op de lunet kan bovengemiddeld goed tegen een krasje. Hierdoor is het horloge langdurig mooi, welke avonturen je er dan ook maar mee gaat beleven. Bovendien maakt het nieuwe Rado Easy Clip systeem het erg makkelijk je horloge te personaliseren. Binnen een mum van tijd heb je de band vervangen, waardoor je het horloge tot in de puntjes bij elke look kan laten passen.

Check hieronder de foto’s en oordeel zelf:

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Of over horloges? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!