SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Pianometropool: players home voor pianisten

Pianometropool is de nummer één pianospecialist is een warm thuis voor artiesten en muzikanten van alle niveaus. Bezoek de winkel in Rijswijk en laat je verrassen door de wondere wereld van muziek.

Pianometropool in Rijswijk wordt beheerd door een familie met een passie voor het vak. Op dit moment heeft de derde generatie de leiding; CEO en pianogoeroe Frans Poppeliers leidt nog steeds de show.

Zijn bedrijf distribueert exclusief de meest gewilde piano ter wereld: de Blüthner, de piano waarop grootmeesters als Liszt, Debussy en Rachmanioff speelden. Het familiebedrijf is dealer van Yamaha, Blüthner, Irmler, Haessler, Roland, Physis, Orla en Casio, evenals importeur van George Steck, Orla en Schiedmayer, naast deze Pianometropool biedt ook een wereld van fijn afgestemde toetsen.

Het aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels, waaronder zelf spelende piano’s en vleugels, kunst- en designvleugels, digitale vleugels en exclusieve ontwerpprojecten. Starters vinden betaalbare tweedehands, digitale en akoestische piano’s – altijd met een volledige kwaliteitsgarantie.

Leuk winkelen vormt een belangrijk punt in de verkoopfilosofie van Pianometropool, wat natuurlijk de aanschaf van een dergelijke piano een bezoek aan de winkel waard maakt. Bovendien is de ervaring essentieel, de instrumenten in de showroom zijn nadrukkelijk aanwezig om te zien, te beluisteren en – natuurlijk – te spelen. Pianometropool organiseert ook concerten en workshops en biedt een online cursus om eenvoudig te leren spelen.

Je vindt de winkel aan de A13, afrit 8 bij Delft-Noord / Rijswijk-Zuid en parkeert gratis op de gereserveerde plaatsen. Voor de kleintjes zijn de Nintendo en een glas limonade klaar.