SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontspannen er tussenuit rondom de feestdagen

Toe aan de kerstvakantie? Je hoeft niet ver te reizen om te ontspannen. Ga er lekker een paar dagen tussenuit in eigen land! Inntel Hotels Den Haag Marina Beach aan het strand van Scheveningen is zo’n locatie om heerlijk bij te komen tussen de feestdagen.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

De zeilen van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen de achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel heeft 13 verdiepingen en neemt een prominente positie in op de kop van de Noordelijke pier. Het is een locatie om heerlijk te genieten van het strand en de zee. De 226 luxe kamers bieden een prachtig uitzicht op de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke centrale ligging aan het strand liggen sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen op loopafstand.

Vang een moment van pure ontspanning in Spa flow. Deze is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en een aparte ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen. Maak uw verblijf compleet met een lunch of diner in Bar & Brasserie Willem I. Op het menu staan de Inntel Hotel Originals en lokale specialiteiten.

Intell Hotels
Intell Hotels Marina Beach

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

Ook hardcopy verhalen lezen? Check ISSUE 75 met daarin interviews met onze Fashion Player-genomineerden Anwar El Ghazi, Tijjani Reijnders, Danilo Pereira, Thom Haye en Fashion Player 2022 Devyne Rensch.