SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nothing is the same met Drake

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Het was vorige week, de 23ste van september, alweer acht jaar geleden dat Drake zijn album, Nothing was the Same, uitbracht. In dit derde album scoorde de rapper drie top 10-hits in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Nothing Was the Same is door meerdere publicaties uitgeroepen tot een van de beste albums van 2013. Het album is een groot succes en debuteerde op nummer één in de US Billboard 200. Met maar liefst 658.000 verkochte exemplaren in de eerste week van de release is het een werkelijk hit-album. Drie maanden na de release was het album al het zevende best verkochte album van 2013 in de Verenigde Staten. Het album debuteerde op nummer één in Canada en Denemarken, en op nummer twee in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Overigens werd Drake zijn masterpiece genomineerd voor Best Rap Album bij de 2014 Grammy Awards.

Hold on, We’re going home

Hold On, We’re Going Home” is een nummer van Drake, featuring het R&B-duo Majid Jordan. De track piekte op nummer vier in de US Billboard Hot 100 en de UK Singles Chart, evenals nummer vijf in de singles chart in zijn geboorteland Canada. Het nummer was door Pitchfork Media uitgeroepen tot het beste nummer van 2013. Het nummer van de rapper bereikte nummer 21 op zijn “Best Tracks of the Decade” lijst. Drake had dit nummer geschreven niet als hit. De Canadees had als intentie om dit nummer over een aantal jaar nog steeds te horen op bruiloften en waar mensen die weg zijn van hun familie in het leger naar kunnen luisteren.

Pound Cake / Paris Morton Music 2

De track bestaat uit twee nummers, “Pound Cake” met een gastoptreden van Jay-Z, en “Paris Morton Music 2”, een vervolg op “Paris Morton Music”. De track dient als de outro van de standaard editie van Nothing Was the Same. Jay-Z stuurde Drake zijn twee verzen a capella voor Pound Cake, waar Noah Shebib een beat voor maakte. Drake noemde het nummer een vervolg, op zijn vorige samenwerking met Jay-Z “Light Up“, dat te horen was op zijn debuutalbum Thank Me Later. In het nummer rappen ze allebei op de Pound Cake kant van het nummer, waarbij Paris Morton Music 2 een solo Drake track is. De track bereikte een piek op nummer 65 in de US Billboard Hot 100 chart.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.