SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nederlandse dominantie in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we met Drake een hiphoplegende toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afspeellijst van Life After Football begint al steeds meer vorm te krijgen. We komen stapje voor stapje dichterbij ons einddoel: een gedenkwaardige afspeellijst voor de LAF-community. De eindstreep komt langzamerhand in zicht, maar jullie input blijft van groot belang! De Nederlandse hiphopscène breidt zijn dominantie uit in de lijst, aangezien jullie besloten hebben dat er wederom twee Nederlandse raptalenten toegevoegd moeten worden aan de Life After Football Playlist. De tracks Crooswijk Freestyle van Ronnie Flex en Achter Standbeen van Lijpe zijn vanaf vandaag onderdeel van onze Spotify-Playlist!

Ronnie Flex – Crooswijk Freestyle

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, behoort tot een van de grootste muzikale meesterbreinen die de Nederlandse hiphopscène anno 2021 kent. Met tracks als Drank & Drugs, Energie en Speciaal brak de 28-jarige rapper internationaal door. Hij was een lange tijd van de radar, maar de Nederlandse rapper besloot dit jaar de draad weer op te pakken. Onlangs bracht Plasschaert al een track uit genaamd Free GG, afgelopen vrijdag liet hij wederom van zich horen. Voor het nummer Crooswijk Freestyle ging het muzikale meesterbrein een samenwerking aan met collega-rapper en vriend Murda. In deze freestyle brengen de rappers een ode aan de Rotterdamse wijk Crooswijk. Ze blikken terug op de tijd dat ze niks hadden, maar toch samen waren in Crooswijk. Daarnaast rappen Ronnie Flex & Murda over de rijkdom die ze vandaag de dag bezitten.

Ronnie Flex in de Life After Football Playlist

 

Lijpe – Achter Standbeen

Abdelhak Achahbar, beter bekend als Lijpe, mag absoluut niet ontbreken met een solotrack in de Life After Football Playlist. Na verschillende featurings op de tracks Mansory en Telegram, is het nu tijd voor persoonlijk succes in de afspeellijst. Onlangs verscheen het nieuwe album van Lijpe op Spotify. In onze rubriek EXTRA TIME +7 behandelden we al even kort dit indrukwekkende album, check het artikel hier! Een van de tracks op dit album is Achter Standbeen. De Nederlandse rapper met Marokkaanse roots is een groot voetbalfanaat. Zijn voorliefde voor voetbal komt tot uiting in de naamkeuze van dit nummer. In deze freestyle maakt Achahbar een duidelijk statement: “Ik kan spelen met de scène, achter standbeen.” Vroeger dollen op het pleintje met een bal aan zijn voet, nu dollen in de studio met een microfoon in zijn hand. Lijpe is het in ieder geval nooit verleerd. Het typerende karakter van de 27-jarige rapper komt ook in deze track terug. Zo zegt hij in de laatste zin: “Hier gaan we voor de winst, we accepteren geen gelijkspel.” De drang om te winnen en het gebruik van diverse voetbaltermen zorgen ervoor dat dit nummer perfect aansluit op onze afspeellijst!

Lijpe in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.