STAY UP TO DATE

Ontvang de laatste nieuwtjes, exclusieve interviews en opvallendste fotoshoots

Schrijf mij nu in
Menu

Manchester City-verdediger kiest voor Nederlandse hiphopgroep!

Muziek is niet meer te missen in de voetbalwereld. Terwijl in het stadion de speakers op volle toeren draaien, klinkt in het kleedlokaal het ene na het andere heerlijke nummer. Met de Spotify Playlist van Life After Football “Playlist by Players” houden wij je op de hoogte van de beste nummers. Het bijzondere hiervan? De playlist wordt gemaakt door voetballers zelf! Ideaal voor als je onderweg bent of lekker op de bank ligt.

Playlist Life After Football

Voetballers en muziek zijn niet meer uit elkaar te halen. Bijna geen één voetballer die uit de spelersbus loopt draagt geen koptelefoon of oortjes en in het kleedlokaal worden de grootste boxen op tafel gezet. Toch verschilt de muziek die de spelers draaien erg veel. Culturen spelen een belangrijke rol en er worden vaak grappen gemaakt over de “slechte” muzieksmaak van teamgenoten. Dit maakt het alleen maar leuker om een playlist te hebben waarin verschillende muzieksmaken met elkaar worden gecombineerd.

Hoe werkt het nu precies? Elke week voegt een (oud-)voetballer zijn drie favoriete liedjes toe aan onze playlist. Hierdoor blijf jij op de hoogte van de nieuwste en lekkerste nummers. Voetballers weten immers als geen ander wat echt hot is op het moment. Wij hebben de lijst afgetrapt met de vijftien liedjes die constant op kantoor te horen zijn en vorige week trapte de bondscoach van het Nederlands elftal de spits af. Deze week zien we de lievelingsliedjes van Liverpool-ster Cody Gakpo!

Hieronder is een overzicht van welke (oud-)voetballer, welke liedjes heeft gekozen. Zo kan jij altijd zien welke songs jouw lievelingsspeler draait!

Nathan Aké:

  1. Officieel – broederliefde
  2. Did You See – J Hus
  3. Gyalchester – Drake

 

Cody Gakpo:

  1. Taking Chances – NAV
  2. Calling My Spirit – Kodak Black
  3. Empty – Juice WRLD

 

Ronald Koeman:

  1. One Day – Dua Lipa, J Balvin, Bad Bunny, Tainy
  2. Miracles – Coldplay
  3. Kleine Jongen – André Hazes