SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Loyle Carner laat ‘sick’ show zien in Paradiso

Loyle Carner was dit weekend terug in Amsterdam en vocht tegen ziekte om een boeiende ervaring te bieden in Paradiso.

De Britse rapper moest onlangs zijn oorspronkelijke Amsterdam-date op deze huidige tour annuleren vanwege ziekte, en zijn fans hartelijk verontschuldigen. En het werd duidelijk aanvaard door degenen die erin slaagden om deze date te maken, met bewonderende steun voor de beminnelijke op de eerste rij.

Loyle Carner is verre van nieuw in de aard van touren en zijn live shows worden vereerd, maar het was indrukwekkend om te zien hoe hij snel meer fans in dit deel van de wereld had opgedaan sinds zijn uitverkochte show in Bittezoet in mei. Hoewel ziekte de energie van deze Loyle Carner-ervaring misschien heeft veranderd, was diezelfde nederigheid en oprechte liefde tussen hem en de menigte duidelijk.

Lees ook: 5 rappers om naar uit te kijken in 2020

Met zijn inhalator tentoongesteld voor het geval iemand dacht dat hij volledig hersteld was van ziekte, nam Loyle regelmatig een pauze om te ademen. Ze vormden echter een deel van de dynamiek in de nacht en hielpen het Nederlandse publiek op een zeer menselijk niveau in contact te komen met de Not Waving But Drowning rapper. Beter nog, toen Carner van plaats verwisselde met een lid van de menigte – hem de microfoon gaf en zelf op de voorste rij stond – was het effect van de muziek van de rapper duidelijk.

https://www.instagram.com/p/B5yWgPtAkDR/

Met betrekking tot Carner’s teksten over ras en zijn eigen positie in de samenleving als iemand die zichzelf zowel zwart als wit beschouwt, juichte het publiek samen met dit voor de hand liggende voorbeeld van de herkenbare lyriek van de kunstenaar. De Londense rapper verbindt mensen in heel Europa tijdens deze laatste tournee en is zeker een talent om te koesteren en zijn gezonde liveshows belichamen zijn muziek perfect.

Carner viert zowel muziek als mensen in zijn liveset en, zelfs als hij niet 100% fit is, bracht hij een optreden om te herinneren in Paradiso. Bekijk ook zeker wat Paradiso op de agenda heeft voor de rest van 2019 en daarna.