SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jorrit Hendrix maakt trip naar Hairworld Istanbul

Jorrit Hendrix maakte onlangs een uitstapje naar Turkije. Niet om een transfer af te ronden, maar vanwege iets heel anders: een haartransplantatie bij Hairworld Istanbul.

Haartransplantaties zijn anno nu de normaalste zaak van de wereld. Eerder gingen Ruud Gullit, Najib Amhali, Lange Frans en Denny Landzaat de middenvelder van PSV al voor. Tijdens de trip naar Istanbul word je volledig in de watten gelegd. Zie het als een soort mini-vakantie voor jezelf en jouw haar. Jorrit deelde dan ook vol trots een foto op zijn Instagrampagina samen met Yilmaz Kahraman van Hairworld Istanbul. 

Met kop en schouders

Dankzij de FUE CT-techniek van Hairworld Istanbul steekt met een slagingspercentage van ruim 97% met kop en schouders uit boven de rest van de markt. Dat komt mede doordat Hairworld Istanbul altijd maatwerk levert: op basis van 30 verschillende protocollen stellen zij een behandelingstraject op maat samen. Mede hierdoor zorg je ervoor dat je haargroei weer een enorme boost krijgt. Hoe deze FUE CT STEM CELL-behandeling dan werkt? Er worden stamcellen uit het eigen lichaamsvet geoogst en zes weken op kweek gezet in het GMP-laboratorium van FDA in het ziekenhuis van Hairworld Istanbul. Het herstellend en reparerend vermogen van de stamcellen zorgt vervolgens voor de optimalisatie van de hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie. Het resultaat: een maximaal geslaagde haartransplantatie.

https://www.instagram.com/p/CCMP4CUFYBY/?utm_source=ig_web_copy_link

VIP-behandeling

Overigens is Jorrit niet de enige die deze VIP-behandeling heeft gekregen: alle klanten krijgen die van de zeven Nederlands sprekende medewerkers. Verzekeringen zijn ook geen probleem. In de periode na de behandeling ben je verzekerd van complete en professionele nazorg. In Nederland zullen Nederlandse BIG-geregistreerde artsen deze nazorg uitvoeren. Overigens kun je tegenwoordig ook terecht bij het Amsterdam Hair Institute, een dochteronderneming van Hairworld Istanbul. 

Meer weten over een haartransplantatie wat lijdt tot een verbeterde haargroei? Check dan even op www.hairworldistanbul.com

Life After Football issue 64 is out now! Scoor hier jouw exemplaar.