SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jorrit Hendrix: Een nieuw jaar met nieuw haar

 Jorrit Hendrix is inmiddels persoonlijk akkoord met Spartak Moskou en zal hier zijn carrière voortzetten. De 25-jarige verdedigende middenvelder neemt na 17 jaar afscheid van “zijn” club PSV. In deze jaren zagen we Jorrit langzaam kalend worden, maar nu maakt hij een frisse start met een freshy coupe. 

Haartransplantaties zijn anno nu de normaalste zaak van de wereld. Eerder gingen Ruud Gullit, Najib Amhali, Mo Bicep en Denny Landzaat de enkelvoudig international al voor. Tijdens de trip naar Istanbul word je volledig in de watten gelegd. Zie het als een soort mini-vakantie voor jezelf en je haar. Jorrit deelde dan ook vol trots een foto op zijn Instagrampagina samen met Yilmaz Kahraman van Hairworld Istanbul en zijn Nederlandse dochteronderneming Amsterdam Hair Institute. 

Met kop en schouders

De FUE CT-techniek van Amsterdam Hair Institute steekt met een slagingspercentage van ruim 97% met kop en schouders uit boven de rest van de markt. Dat komt mede doordat Amsterdam Hair Institute altijd maatwerk levert: op basis van 30 verschillende protocollen stellen zij een behandelingstraject op maat samen. Mede hierdoor zorg je ervoor dat je haargroei weer een enorme boost krijgt. Hoe deze FUE CT STEM CELL-behandeling dan werkt? Er worden stamcellen uit het eigen lichaamsvet geoogst en zes weken op kweek gezet in het GMP-laboratorium van FDA in het ziekenhuis van Amsterdam Hair Institute. Het herstellend en reparerend vermogen van de stamcellen zorgt vervolgens voor de optimalisatie van de hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie. Het resultaat: een maximaal geslaagde haartransplantatie.

 

VIP-behandeling

Overigens is Jorrit Hendrix niet de enige die deze VIP-behandeling heeft gekregen: alle klanten krijgen deze exclusieve behandeling van de zeven Nederlandssprekende medewerkers. Verzekeringen zijn ook geen probleem, in de periode na de behandeling ben je namelijk verzekerd van complete en professionele nazorg. In Nederland zullen Nederlandse BIG-geregistreerde artsen deze nazorg uitvoeren. 

Meer weten over een haartransplantatie wat lijdt tot een verbeterde haargroei? Check dan www.amsterdamhairinstitute.com

De nieuwste Life After Football is te koop in alle erkende boekhandels of via de Life After Football webshop.