SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

James Bondfans opgelet: dit is de nieuwe Omega Seamaster

Sinds de James Bondfilm “GoldenEye” uit 1995 draagt 007 een Omega Seamaster. Zie Pierce Brosnan hieronder. Het horloge is inmiddels onlosmakelijk met de geheim agent verbonden. Helaas weten we nog niet wanneer de nieuwe Bondfilm “No Time To Die” te zien zal zijn. Maar ondertussen kunnen Bond- en Omega-fans hun hart nu ophalen met een nieuw Bond-horloge.

GoldenEye

Eén ding is zeker: het horloge van een geheim agent moet tegen een stootje kunnen en waterdicht zijn. Dat is voor de Omega Seamaster geen probleem. En James Bond ziet er altijd piekfijn uit, dus zijn horloge moet ook een beetje fashionable zijn. Zie hier de compleet nieuwe Omega Seamaster Diver 300M “James Bond” Numbered Edition in platinagoud. Deze speciale nieuwe release viert het partnership tussen James Bond en Omega en voegt een bijzonder model toe aan de 007-collectie.

omega seamaster

James Bondlogo

De kast meet 42 mm en is gemaakt van platinagoud, met een eveneens platinagouden plaatje aan de zijkant. Hierop is het uitgiftecijfer gegraveerd. De bezel is van zwart keramiek en het horloge heeft een zwarte geëmailleerde wijzerplaat. Daarop prijkt het bekende Jams Bond-logo, het spiraalvormige design van een loop van een pistool, in 18K witgoud.

Omega Seamaster

Details

Net als de andere horloges in de vorig jaar gelanceerde Omega James Bond-collectie, is er ook bij dit model een nummer “50” verborgen. Deze is te zien in het Super-LumiNova van de 10 uurs-index en is een verwijzing naar de 50e verjaardag van de James Bond-film “On Her Majesty’s Secret Service”. Elders op de wijzerplaat – onder de 7 uur – vinden we een 007-logo en ‘op 12 uur’ zie je het wapen van de Bond-familie.

Shaken, not stirred …

Op de saffierglazen achterkant is een tweede wapen van de Bond-familie met laser gegraveerd. En door dat glas is ook het OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807 te zien. De Omega Seamaster Diver 300M “James Bond” Numbered Edition wordt geleverd in een eigen Globe-Trotter-koffertje. Het horloge wordt geleverd met zwarte leren band én een extra zwarte rubberen variant. Dus doe je smoking aan, bestel een wodka-martini, shaken not stirred, doe dit horloge om en je bent Bond-klaar.

Meer informatie: www.gassan.com en www.omegawatches.com

Ken jij de verhalen achter deze opmerkelijke rugnummers? Lees het hier

Meer lezen over lifestyle, fashion en voetbal? Check dan onze Facebook en Instagram.