SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Met deze auto scoor je op alle fronten!

Ben je een autoliefhebber? Let dan op! De Jaguar F-PACE is straks niet meer weg te denken uit de autowereld. Aan de hand van rijkere specificaties, een vereenvoudigde line-up, meer actieradius voor de P400e plug-in eletric hybrid en een slimmere infotainment, scoor je met deze auto op alle fronten! Hij heeft daarnaast een verbeterde accu waardoor hij helemaal ready is voor de toekomst!

De nieuw upgrade van Jaguar F-PACE

De auto van de future

De nieuwe upgrade van de Jaguar F-PACE brengt de gehele autowereld in shock. Het heeft een groter lithium-ion accupakket, bestaande uit negen modules in plaats van acht, waardoor de capaciteit is gegroeid naar 19,2 kWh. Dit zorgt voor een nog grotere elektrische actieradius van maximaal 65 kilometer, wat maar liefst 20% meer is dan zijn voorganger! Daarbij zorgt het niet alleen voor een lager gemiddelde CO2 uitstoot, maar ook voor een gunstiger brandstofverbruik. Deze krachtige wagen is namelijk met een uitstoot vanaf slechts 37 g/km en een verbruik van slechts 1,6 I/100 km (WLTP) (1) zeer milieuvriendelijk.

De auto is daarnaast beschikbaar met Sport- en Performance-stoelen (optie) die zelf kunnen worden uitgebreid met een massagefunctie. Ideaal als je ontspannen naar een wedstrijd van je favoriete voetbalclub wilt rijden! Maar duurt het dan lang voordat je na de wedstrijd weer weg kan rijden? Helemaal niet! Door de laadtijd 0-80% vanaf 30 minuten en een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 5,3 seconde ben je binnen no time weer thuis.

Schitterende binnenkant Jaguar F-PACE

Philip Koehn, Managing Director Jaguar, vertelde over de nieuwe upgrade: “Terwijl we vooruitgang boeken om Jaguar tegen 2025 om te vormen tot een volledig elektrisch luxemerk, hebben we onze bestaande producten samengesteld door rijkere en meer wenselijke specificaties aan te bieden.” Dit lijkt zeker gelukt te zijn!

Rijden in stijl

De Jaguar F-PACE R-Dynamic S-, SE- en HSE- modellen hebben hoogglans zwarte 19-,20- en 21- inch wielen, optioneel verkrijgbaar met zelfdichtende banden. De naafdoppen zijn daarnaast veranderd van rood en zilver naar het zwart en zilver. Je zal hierdoor met het elegante en sportieve design de aandacht trekken van alle autoliefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op deze winnende auto en ervaar de presentaties van de Jaguar F-PACE!

Genieten in de Jaguar F-PACE