SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

J. Cole betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met Nicki Minaj een Amerikaanse moeder toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

We zijn nog lang niet klaar met de Life After Football Playlist, maar hebben tot zover al wel een prachtige lijst samengesteld. Mede dankzij jullie, want jullie inbreng is erg waardevol geweest bij de totstandkoming van deze playlist. Stapje voor stapje werken we naar een prachtig, gedenkwaardig geheel toe voor de LAF-community. We hebben al verschillende wereldsterren voorbij zien komen in onze Spotify-playlist, maar er is altijd ruimte voor nieuw geluid. Onlangs lieten jullie al weten dat de Amerikaanse hiphopscène een dominantere rol moest krijgen binnen de afspeellijst. Daarom hebben wij besloten om vandaag het nieuwe album van J. Cole genaamd The Off-Season uit te lichten. De tracks My Life en Interlude zijn vanaf nu te beluisteren in de Life After Football Playlist!

The Off-Season

Op 14 mei bracht J. Cole na drie jaar eindelijk weer een album uit. Opvallend aan dit album is dat hij gebruik gemaakt heeft van gastbijdrages. Op zijn vorige twee albums, KOD en 4 Your Eyez Only, had de Amerikaanse rapper er namelijk bewust voor gekozen om het helemaal individueel te doen. De namen die direct in het oog springen zijn 21 Savage en Morray. Deze twee hiphopsterren hebben J. Cole bijgestaan op de track My Life. Op deze soulvolle plaat halen de rappers herinneringen op uit hun verleden, waardoor het nummer een persoonlijke wending krijgt. Daarnaast zijn we onder de indruk van de track Interlude. Ook deze plaat begint met een pakkende soulsample die we gedurende het volledige nummer op de achtergrond horen in combinatie met een sentimentele beat. J. Cole brengt via dit album een sterk verhaal over en bewijst wederom erg divers te zijn!

J. Cole The Off-Season

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.