SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Indrukwekkende kampioenskapsels in Amsterdam

Amsterdam Hair Institute

Het taboe rond haartransplantatie lijkt langzaam te verdwijnen. Dit is grotendeels te danken aan de sterren die bij Amsterdam Hair Institute komen voor een gerichte behandeling. Amsterdam Hair Institute voert als enige kliniek ter wereld de innovatie FUE CT Stem Cell techniek haartransplantatie uit. Samen met haar zusterbedrijf Hairworld Istanbul heeft de haartransplantatiebriljant al ruim veertien jaar ervaring en al meer dan 10.000 haartransplantaties uitgevoerd.

De mesenchymale Stem Cell therapie is speciaal ontwikkeld om iedereen te helpen. Ook de mensen die bij andere klinieken met reguliere haartransplantatie-technieken zijn behandeld en daarbij niet het gewenste resultaat hebben behaald. Of je nu dik of dun haar hebt: Amsterdam Hair Institute zorgt met deze behandelingsmethodiek voor een geslaagd resultaat!

Kampioenskapsels

Na Ruud Gullit, Jorrit Hendrix, Patrick Kluivert en nog veel meer voetballers, besloten onlangs niemand minder dan Ajax-spelers en kersverse landskampioenen Noussair Mazraoui en Sean Klaiber te kiezen voor een unieke FUE CT haartransplantatie. De Marokkaans-Nederlandse voetballer had een probleem met zijn voorlijn en inhammen. Met een nieuwe haardos zal Mazraoui weer te bewonderen zijn op het hoogste podium. Onvermoeibare Ajax-back Sean Klaiber kampte al een langere periode met haarproblemen en koos evenals zijn teamgenoot – en tevens concurrent voor de rechtsbackpositie – Noussair voor Amsterdam Hair Institute.

De beide verdedigers hebben de behandeling met succes doorstaan en zijn nu met hun herstelproces bezig. Na de zomer zullen we beiden Het uiterlijk zal niet alleen veranderen, maar door deze haartransplantatie heeft hun zelfvertrouwen ook een nóg grotere boost gekregen. Hierdoor hopen zij nog hogere ogen te gooien in het nieuwe voetbalseizoen. Het team waar Noussair en Sean hun nieuwe kapsel aan te danken hebben bestaat uit gespecialiseerde BIG-geregistreerde Nederlandse artsen, plastische chirurgen en PHD’s uit Turkije met een schat aan ervaring. Beiden kijken reikhalzend uit naar het eindresultaat en wij ook!

amsterdamhairinstitute.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.