SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In bed met Nick Marsman, Nathalie den Dekker en hannah

In de nieuwste Switch Play-episode die Life After Football samen met hannah heeft gemaakt voelen Feyenoord-keeper Nick Marsman en zijn vriendin, strafrecht advocate Nathalie den Dekker, elkaar aan de tand. Over hun carrières en ook over hun verzorgingsritueel. 

Wat weet Nick van Nathalie en andersom? De twee geliefden zijn al meer dan vier jaar samen. Maar wat weten zij wel én vooral niet van elkaar? Want er zijn altijd zaken die je nog niet van jouw partner weet en graag wel te weten wil komen. Zij worden door hannah en Life After Football getest. In de Presidential Suite van het Hilton Rotterdam voelen de twee tortelduifjes elkaar aan de tand. Hieronder kun je het resultaat zien.

Een mooie, gezonde en stralende huid, dat wil toch iedereen? Met de behandelingen en producten van hannah krijgt iedere huid een kans. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen! Sinds 1979 is het genderneutrale cosmeticamerk hannah de visionair in Nederland op het gebied van huidverbetering. Dit door de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige, innovatieve producten van Nederlandse bodem. Deze worden door het bedrijf zelf ontwikkeld en geproduceerd. Onder het motto “Geef je huid een kans” geven dagelijks ruim 400 huidcoaches verspreid over Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen. Maar ook om deze te verzorgen én deze te kunnen verbeteren. Kenmerkelijk bij hannah is een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

hannah

Gezonde, vitale en mooie huid

Een huidcoach die volgens het hannah-concept werkt doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Zij coacht de klant op meerdere fronten en met empathie op de weg naar een gezonde, vitale en mooie huid. Je verdient het beste in huidverbetering en iedere huid behoeft een andere aanpak. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het doel: het allerbeste uit je huid te halen. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis consequent onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen om een betere conditie te krijgen. Dit is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam!

hannah hannah

Maatwerk

Er is ook geen enkele reden om onderscheid te maken in een mannen- of vrouwenhuid als het gaat om behandelingen en producten. Huid is huid, of dit nu op je gezicht zit of op je billen en of je nu een man of vrouw bent. Iedere huid is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Het gaat er juist om wat voor jou belangrijk is. Wat voor de ene huid een goede crème voor overdag of voor rondom de ogen is, kan voor een andere huid juist ’s nachts veel beter werken. Huidverbetering is altijd persoonlijk maatwerk!

Wil je weten welke producten en/of behandelingen van hannah voor jou huid geschikt zijn, ga dan een langs bij een huidcoach. Via meetapparatuur en gezond (geschoold) verstand kan ze prima persoonlijk advies geven. Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier! Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.