SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kiezen tussen stad of dorp

De vraag wordt steeds moeilijker te beantwoorden. Waar wil ik gaan wonen? Waar kan ik wonen? Kies je voor een grote stad of wil je wonen in een rustig dorp? Het is niet makkelijk om hier zomaar antwoord op te geven. Toch kunnen wij hier nu verandering in brengen. Hyde Park heeft namelijk met de appartementen Knightsbridge de ideale oplossing waardoor je eigenlijk niet eens weet of je woont in een stad of dorp.

De ideale woning in de buurt van Amsterdam

Wonen met allure

We hebben het over de luxueuze designappartementen van Knightsbridge, het nieuwe deelgebied van Hyde Park. Gelegen onder de rook van Amsterdam biedt deze grootstedelijke stadswijk een perfecte combinatie van luxe, gezelligheid en trendy horeca. Je kan genieten vanuit je appartement van het prachtige uitzicht op de sfeervolle binnentuin of het royale stadspark. Daarnaast is met moderne afwerkingen en hightech voorzieningen alles aanwezig om uw leven gemakkelijker te maken.

Architecten stelen de show

Dit komt mede door de samenwerkingen met (inter)nationale toparchitecten en ontwerpers, die zorgen voor een rijke mix van bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte. Het staat dan ook niet voor niets bekend om de diversiteit van woningen met verschillende gevels, gelegen aan brede boulevards en veel groen. Zo bestaat het blok Knightsbridge uit luxueuze appartementen die gekenmerkt worden met prachtige buitenruimtes. Het blok is dan ook ontworpen door Team V Architectuur, terwijl de binnentuinen zijn ontworpen door de landschapsarchitect Piet Oudolf.

Het grote voordeel? De ligging is perfect! Of je nu naar Amsterdam, Schiphol, Leiden of de kust moet, het maakt allemaal niks uit. Je bent overal binnen no time dankzij de goede ov-verbindingen en uitvalswegen. Daarnaast is op loopafstand een groot winkelcentrum met veel restaurants en een bioscoop. Verveling zal daarom nooit een rol spelen als je hier woont!

Hyde Park heeft de ideale ligging

De woningen zijn er in een mix van studio’s, twee-, drie-, vierkamer-, maisonetteappartementen en penthouses. Dus waar wacht je nog op? Knightsbridge: wonen op hoog niveau, op slechts 12 minuten van Amsterdam.