SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Horloge van de week: Bell & Ross BR03-92

In 2017 lanceerde Bell & Ross het eerste onderdeel van de LUM-collectie. Deze collectie staat bekend om een van haar voornaamste kwaliteiten, namelijk dat ze leesbaar zijn in alle mogelijke omstandigheden. Niet toevallig dat het de LUM-collectie heet, what’s in a name…

Bell & Ross

Bell & Ross is een expert op het gebied van professionele luchtvaarthorloges. In 2017 werd de LUM-collectie in het leven geroepen. Onderstaande horloges kwamen hieruit voort, met als meest recente model dus de nieuwe BR 03-92.

Door gebruik te maken van het zogeheten Superluminova C3 verliest het horloge nooit iets van zijn lichtintensiteit. Fijn weetje hierbij is dat er niet zoals vroeger gevaarlijke stoffen zijn gebruikt om deze technieken tot stand te brengen. Bij Bell & Ross wordt gezegd dat de lichtsterkte in principe oneindig geladen en ontlaadt kan worden zonder dat er ook maar iets van de efficiëntie verloren gaat.

Het design

Op de antracietgrijze wijzerplaat zijn de grote cijfers dus in zowel lichte als donkere omstandigheden altijd goed af te lezen. De BR03-92 heeft een vierkante kast, die al gauw doet denken aan instrumenten uit de luchtvaart. De typische kenmerken van het merk zijn weer duidelijk zichtbaar in dit model, een minimalistisch ontwerp met erg hoge leesbaarheid. Met het ronde in de vierkante kast, wordt verwezen naar de horloges die in vliegtuigcockpits gebruikt worden.

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Of over horloges? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!