SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hoofdrol voor rapper Emms in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met SL Brits raptalent toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Afgelopen week brachten we meer diversiteit in de Life After Football Playlist door het Britse raptalent SL toe te voegen. De vraag naar Nederlandstalige tracks blijft groot. We luisteren graag naar jullie mening en besloten daarom dat rapper Emms een hoofdrol moest krijgen in onze afspeellijst. Door zijn gastbijdrages op Arm In De Wijk van Zack Ink en Stille Chaos van Equalz wordt het repertoire van de Rotterdamse rapper uitgebreid in de Spotify-playlist van Life After Football.

Zack Ink – Arm In De Wijk

De Rotterdamse rappers willen middels de track Arm In De Wijk een prachtig maatschappelijke boodschap overbrengen naar de Rotterdamse jongeren. Het nummer staat in het teken van hun jeugd en waar ze zijn opgegroeid, maar ook hoe ze zich hebben ontwikkeld als mens en artiest. Na het behalen van grote successen in de muziek vonden beide heren dat het tijd werd om iets terug te doen voor de mensen uit ‘de wijk’. Met dit nummer willen Zack Ink en Emms zo veel mogelijk jongeren inspireren, zodat ook zij beseffen dat niets onmogelijk is.

Arm In De Wijk

Equalz – Stille Chaos

Naast Arm In De Wijk, is Emms ook samen met de overige leden van Broederliefde op de track Stille Chaos gesprongen. Voor dit nummer is Broederliefde de studio ingedoken met de twee boezemvrienden van de rapformatie Equalz. De track is geproduceerd door de talentvolle Trobi. De stadgenoten hebben in een ver verleden al eens samengewerkt voor de tracks Zo Nice en Onder Invloed, waardoor de carrière van Equalz een flinke boost kreeg. De Rotterdamse rapformaties besloten dat het tijd werd voor een nieuwe samenwerking. De track heeft een feestelijke vibe, waardoor het nummer zeker een plek verdient in de Life After Football Playlist.

Emms in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.