SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hoofdletter 4 voor BMW!

Eindelijk is het dan zo ver, de marktpresentatie van de 4 Serie Gran Coupé. BMW-fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Hoe wij het noemen? Een monster!

Met een topsnelheid van 235 km/h en een sprint van 0 naar 100 km/h in 7,9 seconden is de auto sportief doch elegant en zit het vol met de meest geavanceerde technologieën. Niet voor niets dus dat we deze BMW 4 Serie Gran Coupé schrijven met hoofdletter 4.

“You got a fast car”

Meestal zijn het de sportwagens en supercars die veel opzien baren, maar nu wordt je ook in een eerste klas Gran Coupé flink nagekeken. Met vijf royale zitplaatsen is een autovakantie naar Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië niet langer een kwel, maar een genot. Het iconische ontwerp van de auto beschikt over de meest geavanceerde, intelligente systemen. Zo maakt hij gebruik van ‘Mild Hybrid Technology’ voor extra motorkracht, en kunnen de bestuurderssystemen over-the-air geüpdate worden.

De neus van de BMW 4 Serie Gran Coupé
Wat een fantastische interieur van de gloednieuwe BMW!
De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf november verkrijgbaar.

Prijskaartje

Waar de prijzen van de M4 Cabrio lange tijd niet weggegeven werden, heeft de Duitse autofabrikant alle prijzen openbaar gemaakt voor alle aangekondigde versies van de 4 Serie. Voor €55.587 ben je in bezit van de prachtige 420i. De 430i kost minstens €60.093 en een met diesel kun je bezitten vanaf  €58.435. Bij dit exemplaar is de xDrive-versie van de 420d vier mille duurder. De M440i kost nog net geen 87.000 euro.

De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf nu verkrijgbaar op bmw.nl en te vinden in BMW-showrooms. Benieuwd naar nog meer informatie over dit beest? Hier vind je alle technische specificaties, veelgestelde vragen en overige informatie.

Daarnaast is ons nieuwste magazine, ISSUE #72, uit met niemand minder dan Henk Fraser op de cover, koop het nu in onze webshop!