SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hollandse trots keert terug in de Life After Football Playlist!

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Afgelopen week voegden we wederom zomerse vibes toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De zomer is inmiddels in volle gang en de beste tracks van het moment mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Zodra het zonnetje weer helemaal terug is, kunnen we allemaal lekker genieten van de Life After Football Playlist. De afgelopen weken luidden wij de zomer al in met een aantal swingende vibes. Jullie gaven aan dat we deze ‘zomerse’ lijn door moesten trekken. Daarom hebben wij besloten om deze week Django van Frenna toe te voegen aan onze afspeellijst. Daarnaast is de track Jungle van Cor vanaf nu te beluisteren in de Spotify-playlist!

Frenna – Django

We mogen inmiddels wel stellen dat de Haagse rapper Frenna een van de hofleveranciers van de Life After Football Playlist is. Deze week voegen we zijn gloednieuwe afrobeat song Django toe aan de afspeellijst. Geheel onaangekondigd performden Frenna en zijn 777 Band dit nummer onlangs live in de Tommy Jeans studio in Amsterdam. De track viel direct in de smaak en afgelopen vrijdag was dan eindelijk de release van het nummer. De sound ligt in lijn met de nieuwe internationale sound van Frenna die duidelijk naar voren kwam in zijn laatste album. Nu de clubs weer open zijn zal Django, geproduceerd door LJ & El Lider, gegarandeerd de dansvloeren doen opschudden!

Cor – Jungle

Naast de zomerse track van Frenna hebben we ook een diepzinnige tekst van rapper Cor toegevoegd aan de Life After Football Playlist. De Rotterdamse rapper laat met Jungle namelijk een ijzersterke intro horen voor zijn aankomende album. De nieuwe single gaat over vrijheid na een moeilijke periode in de jungle van criminaliteit. De veelbelovende rapper heeft binnen korte tijd zijn leven weten om te gooien in stabiliteit en positiviteit. Dit alles door muziek. Middels zijn tracks, probeert Cor wijze levenslessen door te geven aan de jeugd. Deze positieve mindset verdient ongetwijfeld een plekje in onze afspeellijst!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.