SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het perfecte bed bestaat dus toch!

We gaan richting de zomer en dat betekent dat we ook richting het einde lopen van de nationale- en internationale voetbalcompetities. Hét moment waarop de prijzen worden verdeeld en waar de belangrijke wedstrijden elkaar in rap tempo opvolgen. Tijdens deze periode is het belangrijk voor topsporters om topfit te zijn en daarvoor is een goede nachtrust in het perfecte bed essentieel. Met de opkomende wedstrijdspanningen wil je niet liggen woelen in je bed. Het kan maar net die ene procent zijn die je nodig had om de wedstrijd te beslissen.

 

Carpe Diem Beds ontspannen als in de Zweedse natuur

Het idee om het perfecte bed te bouwen kwam van een Zweedse aspirant-chiropractor genaamd Börje Thuleskär. Hij zag in hoe belangrijk goede nachtrust is en ging aan de slag. Er zaten duizenden uren in de grote zoektocht naar het bed wat nog altijd haar authenticiteit en persoonlijkheid heeft weten te behouden. Van het houten frame wat afkomstig is van Zweeds dennenhout tot aan het bekleden en de final touch. Alles wordt gemaakt door twee ervaren handen. De Carpe Diem Beds worden nog altijd met veel aandacht en vakmanschap in Zweden geproduceerd.

Tegenwoordig wordt een bed ook steeds vaker gezien als een hoogwaardig designaccessoire in het huis. En zeker de bedden van Carpe Diem Beds stralen klasse en elegantie uit, maar excelleren bovenal in het hoofddoel van een bed en dat is comfort. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. De gepatenteerde Contour Systeem pocketveren, het traag-elastische bodemsegment en de aller beste Talalay latex van het matras zorgen voor deze ultieme ontspanning. Het design van het bed frame is op unieke wijze uitgewerkt. De vorming van het bed zorgt namelijk voor een zwevend effect. Hierdoor kun je heerlijk wegdromen, zodat je energiek aan de volgende dag kunt beginnen. Op naar de prijzen!

Scoor nu jouw ideale slaapplaats opwww.carpediembeds.com

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!