SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Quarantainetip #4219: Met deze box ben je je eigen cocktail master

De horeca ligt plat en voorlopig lijkt dit ook nog wel zo te blijven. Om het thuis toch wat aangenamer te maken komt het cognacmerk met een nieuw initiatief, de ‘Hennessy at home’ cocktailbox.

De verveling ligt op de loer en waarom kun je dit niet tegengaan door je eigen cocktail samen te stellen. Zo dacht Hennessy er ook over en je hoeft er niet eens je stoel voor uit. Deze cocktailbox is de oplossing om thuis je een uitstekend drankje te maken. En het wordt zelfs bij je thuis afgeleverd.

Cocktailbox

De ‘Hennessy at home’ box bevat een Hennessy VS (70 cl), vier Fever-Tree Ginger Ale flesjes (20 cl), twee originele cocktailglazen en het recept voor de Ginger cocktail. De box wordt voor je deur afgeleverd wanneer je deze besteld via Sterk Amsterdam of de Drankenboutique. De Hennessy Ginger cocktail is het perfecte drankje voor elk moment op de dag. De smaak van ginger brengt de VS smaak perfect naar voren.

A very special moment

Hennessy Very Special is het populairste cognacmerk ter wereld en onmisbaar in deze cocktail. De volle aroma blend van eikenhout geeft een krachtige smaak mee. Geroosterde amandelen en de verfrissende druiven zorgen ervoor dat de sterke drank licht op de tong valt. Voor de limited edition cocktailbox hebben zij de meest uitgesproken eaux-de-vie uitgekozen. Altijd genieten geblazen, of je nu in je eentje drinkt of met je huisgenoten. Drink hem puur of met wat ijs en je onttrekt je uit je dagelijkse sleur.

Hennessy at home moment

Ben je warm gemaakt en ga jij vanavond even lekker aan de Hennessy Ginger cocktail? Deel dan je moment op social media met de hashtag #HennessyatHome en vindt jouw bericht terug in hun feed.

Het familiebedrijf wordt momenteel gerund door de achtste generatie. Achter elke fles cognac van Hennessy zit een hoop vakmanschap en precisie. De uitzonderlijke selectie en het volmaakte rijpings- en blendingsproces zorgen voor de beste cognac, tot aan de laatste druppel.

Nog een middeltje tegen de verveling zijn de voetbalquizzen van Sporcle. Check ze hier!