SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

hannah laat je maskne verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Door de lockdowns komen wij minder buiten en ook het amateurvoetbalseizoen is in stilte gestorven. En door het dragen van mondkapjes heeft zich een ‘nieuw’ huidprobleem voorgedaan: maskne. Gelukkig heeft de hannah huidcoach – onze persoonlijke toptrainer! – de perfecte tip hiervoor: een kleimasker.

Door het veelvuldig dragen van een mondkapje ontstaat er een vorm van acne. Want de wrijving in combinatie met warmte, vocht en afsluiting rondom je mond is slecht voor je huid. Als je last hebt van maskne of van onzuiverheden, een vette of glimmende en/of gevoelige huid, dan biedt de hannah Cleansing Clay de uitkomst. En als je denkt dat dit een ‘vrouwendingetje’ is, heb je het mis. Iedereen kampt nu eenmaal met de gevolgen van het mondkapje en om verdere schade te voorkomen is het belangrijk om meteen te schakelen. Zodra we weer op het terras mogen zitten en onder de mensen mogen komen wil je natuurlijk goed voor de dag komen!

Hannah laat je maskne als sneeuw voor de zon verdwijnen

hannah Cleansing Clay (40ml), €39

Easy Peasy

Dit is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten: kaolien en bentoniet. Deze verwijderen onzuiverheden, halen haalt overtollig talg weg en hebben een kalmerende werking. Het is geschikt voor de onzuivere en/of vettere huid, maar vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen wordt ook een gevoelige en zelfs een geïrriteerde huid weer rustig. In tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard. Dus al met al –aanbrengen, inwerken en verwijderen – ben je niet langer dan vijf minuten bezig. Dat is minder dan de gemiddelde blessuretijd! En met resultaat: want jouw huid voelt meteen zacht en comfortabel aan en ziet er egaler uit. Dagelijks of 1x per week, dat bepaal jezelf. Away with the maskne!

Bekijk alle hannah producten en/of vind een huidcoach op de website van hannah

ISSUE #68 ligt vanaf 1 april in de winkel! Koop hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.